www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hakan Kalkavan ismi üzerinde karar kılındığı biLdiriLdi...

YazarMesaj
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

Hakan Kalkavan ismi üzerinde karar kılındığı biLdiriLdi... Empty
MesajKonu: Hakan Kalkavan ismi üzerinde karar kılındığı biLdiriLdi...   Hakan Kalkavan ismi üzerinde karar kılındığı biLdiriLdi... Icon_minitimePaz Tem. 01, 2007 5:07 pm

RİZE -Çaykur Rizespor'da başkan Ekrem Cengiz'in görevi bırakma kararının ardından başlanan başkan arayışlarında, Beşiktaş eski yöneticilerinden Hakan Kalkavan ismi üzerinde karar kılındığı bildirildi.
Yeşil-Mavili kulübün başkan adayı Hakan Kalkavan, Rizespor'u daha iyi yerlere taşımak için çalışacaklarını söyledi. Konu Rize ve Rizespor olunca görevden kaçmasının mümkün olmayacağını ifade eden Kalkavan, "Rize için hayırlı olsun. Kalkavan ailesinin soyadının sorumluluğuyla görev alacak olmanın heyecanını yaşıyorum. 11 senedir başarılı bir görev yürüten Cengiz ailesine teşekkür ediyorum. Onların bize devrettiği bayrağı daha yukarı taşımak istiyoruz. Çaykur Rizespor'u daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız." dedi.
Öncelikli olarak çok güçlü bir yönetim kurulu oluşturmayı hedeflediğini kaydeden Kalkavan, "Mevcut yönetimden bazı arkadaşları tanıyorum. Bazı arkadaşları ise tanımıyorum. Önümüzdeki sürede yoğun bir çalışma programımız var. Bu süre içerisinde Çaykur Rizespor için en iyisini yapacağız. Bundan hiçbir Rizelinin endişesi olmasın." diye konuştu.
Transfer konusunda kimsenin endişe duymaması gerektiğini kaydeden Kalkavan, sporun içinden geldiğini ve en kaliteli isimleri Çaykur Rizespor'a kazandıracaklarını söyledi.
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Ekrem Cengiz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Rizespor'u geleceğe taşıyacak bir ismin başkanlığa talip olması halinde' görevi bırakmak istediğini belirtmiş ve önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında da kesin olarak görevi bırakacağını söylemişti. Cengiz'in bırakma karırının ardından başkan arayışları başlamış ve 30 Haziran tarihinde de olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı.
http://www.istekaradeniz.tk

Hakan Kalkavan ismi üzerinde karar kılındığı biLdiriLdi...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tarihi Karar..!!!!
» Efsane -Hakan Peker..