www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Tarihi Karar..!!!!

YazarMesaj
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

Tarihi Karar..!!!! Empty
MesajKonu: Tarihi Karar..!!!!   Tarihi Karar..!!!! Icon_minitimePaz Tem. 01, 2007 5:47 pm

TARiHi BiR KARAR VERiLDi
Tarihi Karar..!!!! Tarihi_26062007.200608

Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu’nun kapanışında bir teşekkür konuşması yapan başkan Haluk Ulusoy, genel kurul üyelerinin tarihe geçtiğini söyledi

Ulusoy, genel kurul üyelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, “Verdiğiniz bu kararla tarihe geçtiniz. Kanun TBMM’de kabul edildikten sonra kendi kaderimizi kendimiz tayin edeceğiz. İleride toplayacağımız Futbol Şurası ile de daha da kenetleneceğiz. Tüm kalbimle sizleri alkışlıyorum” dedi. Hiçbir zaman Türk futbolunun mahkeme kapılarında sürünmesini istemediğini belirten Ulusoy, şöyle konuştu:

3-5 HAFTA HAZIRLANDILAR
“Bildiğim kadarıyla 3-5 hafta hazırlandılar. Divan başkanlığı için aday çıkardılar. Çıkardıkları aday için görünen o ki 35-40 tane oy çıktı. Bizim çıkardığımız aday Ata Aksu’ya da 100’ün üzerinde oy çıktı. Futbol Federasyonu’na güven devam ediyor. Bu güven devam ettiği sürece de biz görevimizdeyiz. Mahkeme kapısına giderler mi? Her ülke vatandaşın hakkıdır bu. Bugüne kadar mahkemelere gittiler. Devletimizin hukuku federasyonumuzun haklı olduğunu gösterdi. Yüce mahkeme 67 imzanın geçerli olduğunu kabul etti ve bu da tescillendi. Kayyum istediler, bu da reddedildi. Herhalde bu istedikleri son yoldu. Mahkemeye giderlerse yapacak bir şey yok. Biz de kendimizi savunuruz.”

KURULLAR DEĞİŞECEK
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu olarak 3 gün toplantı yapacaklarını ifade eden Ulusoy, “Geçmiş 1 yılı değerlendireceğiz. Nerelerde hata yaptığımızı değerlendireceğiz. Özellikle bunların düzeltilmesi için son 1 yılı analiz edeceğiz. Kesinlikle kurullarımda değişiklik yapmayı düşünüyorum. Bunu yönetim kurulumla beraber yapıp kamuoyuna açıklayacağım” dedi.

FİNAL OYNAYACAĞIZ
“Türkiye’yi en üst yerlerde göstermek için ekibimle birlikte mücadele verdim” diyen Ulusoy, “Büyük başarılara imza attık. Türk insanı bana güvendiği müddetçe, bu koltukta oturduğum sürece hizmet etmeye devam edeceğim. Bu hırs, heyecan bende var, yeter ki bana yardımcı olsunlar. 2008 Avrupa Şampiyonası’nda final oynayacağız. Kupayı ülkemize getirmek için ekibimle birlikte mücadele edeceğiz” diye konuştu. Haluk Ulusoy, konuşmasının bitiminde kürsüden salonda bulunanları alkışlarken, genel kurul üyeleri de ayağa kalkarak, kendisine aynı şekilde karşılık verdi.
http://www.istekaradeniz.tk

Tarihi Karar..!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» dinler tarihi
» TrABzOn'un TaRiHi
» Rize Tarihi