| Trabzonlu olmak!!! | |
|
+4turkish blackseastorm DeadNeverCry zipbuu61 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
zipbuu61 Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 35 Nerden : istanbul Memleketim : Trabzon Kayıt tarihi : 06/04/07
| Konu: Trabzonlu olmak!!! C.tesi Nis. 07, 2007 2:23 am | |
| Trabzonlu olmak Soru işareti olmak demek, çengeli en uzun olanından!
Trabzonlu olmak Direnmek demek, Gerektiğinde kafa tutabilmek tüm dünyaya!
Trabzonlu olmak İsyan demek; Kalıplara, elbiselere, düzene, tüm dayatılmışlıklara!
Trabzonlu olmak Yaşamı hücrelerine dek duyumsamak demek!
Trabzonlu olmak Duygusallık demek, Şairleri kıskandırırcasına!
Trabzonlu olmak Muhalif olmak demek, İradenin üzerindeki toz zerresine bile! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 35 Nerden : istanbul Memleketim : Trabzon Kayıt tarihi : 06/04/07
| Konu: Geri: Trabzonlu olmak!!! C.tesi Nis. 07, 2007 2:29 am | |
| 61 plakayı her gördüğünde gözlerin doluyosa, her şehirde trabzonluyum deyince sana yağ çekiliyosa,awni akerde sadece fenerbahçeye küfrediyosan,hiçbiyerde hiçbişeyden korkmuyosan,çok çabuk sinirleniyosan,yanı başında adam wuruluyosa, peynirliyi çardakta yiyosan,trabzon şampiyon olunca trabzonda mermi yağacağından Allah 1 kadar eminsen,sonunda her olayın tatlıya bağlanacağından eminsen,ruhsatsız silahlar toplanacak denildiğindegülme krizin giriyosan,mahallede her allahın akşamı kawga oluyo,artık yağmur yağmasın diosann,danger yazısını tanker die okuosan, mekkeye gitmeden uzunsokakta hacı olabiliyosan, süleyman die bi restorant biliosan, we daha askere gitmeden herşey watan için diosan.. yaaaa kanında war.. sen TRABZONLUSUN..!! | |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: Trabzonlu olmak!!! C.tesi Nis. 07, 2007 1:17 pm | |
| paylasımın için teşekkurler..zipbuu61. | |
|
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: Trabzonlu olmak!!! Çarş. Nis. 11, 2007 5:45 pm | |
| - zipbuu61 demiş ki:
- 61 plakayı her gördüğünde gözlerin doluyosa, her şehirde trabzonluyum deyince sana yağ çekiliyosa,awni akerde sadece fenerbahçeye küfrediyosan,hiçbiyerde hiçbişeyden korkmuyosan,çok çabuk sinirleniyosan,yanı başında adam wuruluyosa, peynirliyi çardakta yiyosan,trabzon şampiyon olunca trabzonda mermi yağacağından Allah 1 kadar eminsen,sonunda her olayın tatlıya bağlanacağından eminsen,ruhsatsız silahlar toplanacak denildiğindegülme krizin giriyosan,mahallede her allahın akşamı kawga oluyo,artık yağmur yağmasın diosann,danger yazısını tanker die okuosan, mekkeye gitmeden uzunsokakta hacı olabiliyosan, süleyman die bi restorant biliosan, we daha askere gitmeden herşey watan için diosan..
yaaaa kanında war.. sen TRABZONLUSUN..!! Aynen Bordoooooooooooooooooooooooooooooo | |
|
| |
| |
| |
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Trabzonlu olmak!!! C.tesi Nis. 14, 2007 8:29 am | |
| palaşım için teşekkürler.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| |
| |
viyali61 Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 36 Nerden : istanbul Memleketim : trabzon/DERNEKPAZARI İlgi Alanlarım : trabzon Kayıt tarihi : 14/04/07
| Konu: Geri: Trabzonlu olmak!!! C.tesi Nis. 14, 2007 10:53 pm | |
| maaaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
viyali61 Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 36 Nerden : istanbul Memleketim : trabzon/DERNEKPAZARI İlgi Alanlarım : trabzon Kayıt tarihi : 14/04/07
| Konu: Geri: Trabzonlu olmak!!! C.tesi Nis. 14, 2007 10:53 pm | |
| trabzonlu olmak ayrıcalık... gurur duyulması gereken bir şeyy.... (bir üst kimlik) | |
|
| |
EftelyA61 İsteKaradeniz.tk
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 38 Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : hayat Kayıt tarihi : 10/04/07
| Konu: Geri: Trabzonlu olmak!!! Salı Nis. 17, 2007 4:10 pm | |
| Trabzonlu olmak bana normal gelio da... genelde iş hayatında bunlarla çok karşılaştım. nerelisin die sorarlar trabzonluyum deyince değişik oluo. daha farklı bi tepki alıorum her ne hikmetse... Ama TRABZONSPORLU olmak bir ayrıcalık onu biliyorum..... | |
|
| |
burak_kerasus İsteKaradeniz.tk
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 39 Nerden : İstanbul Memleketim : Giresun/Keşap Kayıt tarihi : 11/04/07
| Konu: Geri: Trabzonlu olmak!!! Salı Nis. 17, 2007 10:48 pm | |
| - zipbuu61 demiş ki:
- 61 plakayı her gördüğünde gözlerin doluyosa, her şehirde trabzonluyum deyince sana yağ çekiliyosa,awni akerde sadece fenerbahçeye küfrediyosan,hiçbiyerde hiçbişeyden korkmuyosan,çok çabuk sinirleniyosan,yanı başında adam wuruluyosa, peynirliyi çardakta yiyosan,trabzon şampiyon olunca trabzonda mermi yağacağından Allah 1 kadar eminsen,sonunda her olayın tatlıya bağlanacağından eminsen,ruhsatsız silahlar toplanacak denildiğindegülme krizin giriyosan,mahallede her allahın akşamı kawga oluyo,artık yağmur yağmasın diosann,danger yazısını tanker die okuosan, mekkeye gitmeden uzunsokakta hacı olabiliyosan, süleyman die bi restorant biliosan, we daha askere gitmeden herşey watan için diosan..
yaaaa kanında war.. sen TRABZONLUSUN..!! Bunlar hiç tasnif edilecek gurur duyulacak şeyler değil bence. Tasnif etmiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Trabzonlu olmak!!! Çarş. Nis. 18, 2007 5:18 pm | |
| - burak_kerasus demiş ki:
- zipbuu61 demiş ki:
yaaaa kanında war.. sen TRABZONLUSUN..!! Bunlar hiç tasnif edilecek gurur duyulacak şeyler değil bence. Tasnif etmiyorum. Evet Biz Bu Bayrağı Taşıdığımız İçin Tasnif Edilmiyoruz Bu Bayrağa Sahip Çıktığımız İçin Farkımız Budur | |
|
| |
burak_kerasus İsteKaradeniz.tk
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 39 Nerden : İstanbul Memleketim : Giresun/Keşap Kayıt tarihi : 11/04/07
| |
| |
lazkizi61 Biz Karadenizliyiz
| Konu: Geri: Trabzonlu olmak!!! Perş. Nis. 19, 2007 11:28 am | |
| ELHAMDULILLAH TRABZONLUYUM:) | |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: Trabzonlu olmak!!! Perş. Nis. 19, 2007 3:53 pm | |
| | |
|
| |
| Trabzonlu olmak!!! | |
|