www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Trabzonlu olmak!!!

+4
turkish
blackseastorm
DeadNeverCry
zipbuu61
8 posters
YazarMesaj
zipbuu61
Biz Karadenizliyiz
Biz Karadenizliyiz
zipbuu61

Erkek
Memleketim : Trabzon

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 2:23 am

Trabzonlu olmak
Soru işareti olmak demek, çengeli en uzun olanından!

Trabzonlu olmak
Direnmek demek,
Gerektiğinde kafa tutabilmek tüm dünyaya!

Trabzonlu olmak
İsyan demek;
Kalıplara, elbiselere, düzene, tüm dayatılmışlıklara!

Trabzonlu olmak
Yaşamı hücrelerine dek duyumsamak demek!

Trabzonlu olmak
Duygusallık demek,
Şairleri kıskandırırcasına!

Trabzonlu olmak
Muhalif olmak demek,
İradenin üzerindeki toz zerresine bile!
zipbuu61
Biz Karadenizliyiz
Biz Karadenizliyiz
zipbuu61

Erkek

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 2:29 am

61 plakayı her gördüğünde gözlerin doluyosa, her şehirde trabzonluyum deyince sana yağ çekiliyosa,awni akerde sadece fenerbahçeye küfrediyosan,hiçbiyerde hiçbişeyden korkmuyosan,çok çabuk sinirleniyosan,yanı başında adam wuruluyosa, peynirliyi çardakta yiyosan,trabzon şampiyon olunca trabzonda mermi yağacağından Allah 1 kadar eminsen,sonunda her olayın tatlıya bağlanacağından eminsen,ruhsatsız silahlar toplanacak denildiğindegülme krizin giriyosan,mahallede her allahın akşamı kawga oluyo,artık yağmur yağmasın diosann,danger yazısını tanker die okuosan, mekkeye gitmeden uzunsokakta hacı olabiliyosan, süleyman die bi restorant biliosan, we daha askere gitmeden herşey watan için diosan..
yaaaa kanında war.. sen TRABZONLUSUN..!!
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 1:17 pm

paylasımın için teşekkurler..zipbuu61.
http://www.istekaradeniz.tk
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
İlgi Alanlarım : Karadeniz

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimeÇarş. Nis. 11, 2007 5:45 pm

zipbuu61 demiş ki:
61 plakayı her gördüğünde gözlerin doluyosa, her şehirde trabzonluyum deyince sana yağ çekiliyosa,awni akerde sadece fenerbahçeye küfrediyosan,hiçbiyerde hiçbişeyden korkmuyosan,çok çabuk sinirleniyosan,yanı başında adam wuruluyosa, peynirliyi çardakta yiyosan,trabzon şampiyon olunca trabzonda mermi yağacağından Allah 1 kadar eminsen,sonunda her olayın tatlıya bağlanacağından eminsen,ruhsatsız silahlar toplanacak denildiğindegülme krizin giriyosan,mahallede her allahın akşamı kawga oluyo,artık yağmur yağmasın diosann,danger yazısını tanker die okuosan, mekkeye gitmeden uzunsokakta hacı olabiliyosan, süleyman die bi restorant biliosan, we daha askere gitmeden herşey watan için diosan..

Aynen Bordoooooooooooooooooooooooooooooo
https://karadeniz.yetkinforum.com
zipbuu61
Biz Karadenizliyiz
Biz Karadenizliyiz
zipbuu61

Erkek

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimeCuma Nis. 13, 2007 9:00 am

Maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Very Happy
turkish
Biz Karadenizliyiz
Biz Karadenizliyiz
turkish

Erkek
Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten
İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc,

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 14, 2007 8:29 am

palaşım için teşekkürler..
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 14, 2007 9:00 pm

Bordoooooooooooooooooooooo Turkiye
viyali61
Biz Karadenizliyiz
Biz Karadenizliyiz
viyali61

Erkek
Memleketim : trabzon/DERNEKPAZARI
İlgi Alanlarım : trabzon

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 14, 2007 10:53 pm

maaaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
http://www.dernekpazari.birligi.com
viyali61
Biz Karadenizliyiz
Biz Karadenizliyiz
viyali61

Erkek
Memleketim : trabzon/DERNEKPAZARI
İlgi Alanlarım : trabzon

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 14, 2007 10:53 pm

trabzonlu olmak ayrıcalık... gurur duyulması gereken bir şeyy.... (bir üst kimlik)
http://www.dernekpazari.birligi.com
EftelyA61
İsteKaradeniz.tk
İsteKaradeniz.tk
EftelyA61

Kadın
İlgi Alanlarım : hayat

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimeSalı Nis. 17, 2007 4:10 pm

Trabzonlu olmak bana normal gelio da...
genelde iş hayatında bunlarla çok karşılaştım.
nerelisin die sorarlar trabzonluyum deyince değişik oluo. daha farklı bi tepki alıorum her ne hikmetse...
Ama TRABZONSPORLU olmak bir ayrıcalık onu biliyorum..... Very Happy
burak_kerasus
İsteKaradeniz.tk
İsteKaradeniz.tk
burak_kerasus

Erkek
Memleketim : Giresun/Keşap

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimeSalı Nis. 17, 2007 10:48 pm

zipbuu61 demiş ki:

Bunlar hiç tasnif edilecek gurur duyulacak şeyler değil bence. Tasnif etmiyorum.
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimeÇarş. Nis. 18, 2007 5:18 pm

burak_kerasus demiş ki:
zipbuu61 demiş ki:

Bunlar hiç tasnif edilecek gurur duyulacak şeyler değil bence. Tasnif etmiyorum.

Turkiye Evet Biz Bu Bayrağı Taşıdığımız İçin Tasnif Edilmiyoruz Bu Bayrağa Sahip Çıktığımız İçin Farkımız Budur Turkiye
burak_kerasus
İsteKaradeniz.tk
İsteKaradeniz.tk
burak_kerasus

Erkek
Memleketim : Giresun/Keşap

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimePerş. Nis. 19, 2007 12:23 am

Tasnif değil tasvip etmiyrum olacaktı pardon ilk başta Smile Gece gece olur bu kadar. o çok farklı bi anlam taşır. Neyse...

Velhasıl kelam benim demek istediklerim ya yalnış anlaşıldı yada anlaşılmadı. sorun değil bıkmam anlatmaktan. Ben de bu ülkeyi çok seviyorum. Bu tartışılmaz bir konu. Ama antiparantez ayrı bir konudur.

Alıntı yaptığım yazıda adam vurmak küfretmek silah taşımak gibi topluma aykırı maddeler var. Bunlar sosyo-kültürel bir hayatın baltayıcıları ve global dünyanın önüne set çekicidir Bunların vatanı sevmekle bir alakası yoktur -ki bu gibi durumlar ülkeyi severken zarara götürmenin en sinsicesi ve çaktırmayanıdır. Egoları tatmin edeyim derken birde bakmışsınız magada kuşunu gidi, kendini hukuk zannedenlerin oluşturduğu linç kültürü gibi birtakım toplumsal sorunlar pırtlar mantar gibi ve herkes eli ayağı bağlı kalır.

Vatan sevmek, daha doğrusu sevebilmek herşeyi sadece ve sadece insan sevgisi ile başlar. İnsanı sevebilen engel tanımaz.

Anlaşılabilmek umuduyla. Hayırlı günler.
lazkizi61
Biz Karadenizliyiz
Biz Karadenizliyiz
lazkizi61

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimePerş. Nis. 19, 2007 11:28 am

ELHAMDULILLAH TRABZONLUYUM:)
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

Trabzonlu olmak!!! Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonlu olmak!!!   Trabzonlu olmak!!! Icon_minitimePerş. Nis. 19, 2007 3:53 pm

Turkiye Evet Biz Bu Bayrağı Taşıdığımız İçin Tasnif Edilmiyoruz Bu Bayrağa Sahip Çıktığımız İçin Farkımız Budur Turkiye

Trabzonlu olmak!!! 462608 Trabzonlu olmak!!! 462608 Trabzonlu olmak!!! 763370 Trabzonlu olmak!!! 763370 Trabzonlu olmak!!! 462608 Trabzonlu olmak!!! 462608
http://www.istekaradeniz.tk

Trabzonlu olmak!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» baba olmak