| NEDEN Mİ? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: NEDEN Mİ? Cuma Nis. 20, 2007 8:56 pm | |
| Alışıyor muyum yoksa yokluğuna Sende mi yok oluyorsun diğer aşklarım gibi Hani sen son olacaktın Hani sen tek olacaktın Bundan sonra sadece ikimiz için yaşayacaktık Ne olduda böyle olduk Bizi ayıran neydi böyle Biri yoktu biliyorum Çünkü bunu ne sen ne de ben yapabilirdim Peki neydi o zaman Aramıza giren o hain neydi Üzüdüğüm tek şey ne biliyor musun Sen de diğerleri gibi mazide kalacaksın Sadece yaşadığım bir anı olacaksın Onlardan bir farkın kalmayacak Çünkü sen de unutulacaksın
Ama ben sadece sen olacaksın diye sevmiştim Sadece seninle yaşayacağım diye bu hayata değer vermiştim Şimdi ne yapacağım ben söyle Yine aklıma geldin ve ben yine ağlıyorum Neden mi? Çünkü... Hala... SENİ SEVİYORUM YAĞMUR DAMLASI | |
|
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| |
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: NEDEN Mİ? Cuma Nis. 20, 2007 9:08 pm | |
| teşekkurler paylasımın için.. hakıkaten çok gusel.. tekrar teşekkurler. | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: NEDEN Mİ? Cuma Nis. 20, 2007 9:12 pm | |
| kendi şiirimdi, beğenmenize sevindim | |
|
| |
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: NEDEN Mİ? C.tesi Nis. 21, 2007 11:53 am | |
| - yağmur damlası demiş ki:
Ama ben sadece sen olacaksın diye sevmiştim Sadece seninle yaşayacağım diye bu hayata değer vermiştim Şimdi ne yapacağım ben söyle Yine aklıma geldin ve ben yine ağlıyorum Neden mi? Çünkü... Hala... SENİ SEVİYORUM YAĞMUR DAMLASI
gercekten guzel bır paylaşım hele burası en guzel yerı olmalı herhalde | |
|
| |
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| |
| |
yağmur damlası Moderatör
| Konu: Geri: NEDEN Mİ? C.tesi Nis. 21, 2007 12:50 pm | |
| - turkish demiş ki:
- yağmur damlası demiş ki:
- kendi şiirimdi, beğenmenize sevindim
bu ozellıgınızı bu formda daha cok paylasırsanız sevinirim. şiirlerimin yanısıra yazılarım da olursa paylaşıcam | |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| |
| |
| NEDEN Mİ? | |
|