| neden geldin neden gidiyorsun... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CiCiKIZ Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 36 Nerden : TOZLU YOLLARDAN Memleketim : KARADENİZ İlgi Alanlarım : Karadenizim... Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: neden geldin neden gidiyorsun... Çarş. Haz. 13, 2007 10:09 pm | |
| Kaç kere geldin hayatıma? Ve sonra kaç kere gittin? Ben durgun sularda yüzerken, sen çalkantılı bir denizdin. Medcezirlerinle kumdan kalelerimi devirdin. Geldin gittin, geldim gittin... Söylesene canım, ben seni kaç kere sevdim? "Seviyorum" cümlesi bile yetersiz kalır mı bir duyguyu anlatırken? Hani laf cambazıydım ben, kelimelerimi yitirdim seni seyrederken.
Şimdi soruyorum... Madem ki gidecektin, niye geldin? Madem ki beni hiç olmadığı kadar kimsesiz, öksüz, yetim bırakacaktı yokluğun, neden doldurdun hayatımdaki boşluğu? Bıraksaydın yürek, içindeki koca delikle yaşamaya devam etseydi. Alışmıştı ne de olsa...
İşin kötüsü, nice şairde sonradan ilhama dönüşen acılara da benzemiyor benimki. Ne sadece gözlerin özlediğim, ne sadece ellerin, ne sadece kokun... Sensiz de yapabilirim sanıyordum ama yanılmış içim. Daha gitmek için arkanı döner dönmez, her şeyini özledim.
Vuslat Dalıp gidiyorum öylece umarsız Sensizlik dipsiz bir kuyu sanki Seni istiyorum; bu gerçek en yalansız Yokluğun ayazda üşümek sanki
Dalıp gidiyorum öylece umarsız Kalbime yazılmış ismin, beynime çizilmiş resmin Bu oyun mu? Olamaz kaderin Kader değil, kaybedilmiş kumar sanki
Ah gitti işte biliyorum dönmeyecek Ah bitti işte belki de istenmeyerek Elleri gözleri haram, değmeyecek Beklenen tüm günler gelecek gibi de Sanki vuslata ömür yetmeyecek _____________alıntı
""""""Bir Derdim Var Dermansızdır, Bir Aşkım Var Ümitsizdir"""""" | |
|
| |
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: neden geldin neden gidiyorsun... Perş. Haz. 14, 2007 9:46 am | |
| ellerine saglık yaptıgın butun paylasımlara baktım ve cevap yazmaya calıstım cok guzel paylasımlardı saol | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 36 Nerden : TOZLU YOLLARDAN Memleketim : KARADENİZ İlgi Alanlarım : Karadenizim... Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: neden geldin neden gidiyorsun... Perş. Haz. 14, 2007 6:34 pm | |
| Ahh sen saol benim buralarda kıymetim bilinmio kıymet bilmez adminler var neyapalım.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: neden geldin neden gidiyorsun... Cuma Haz. 15, 2007 8:34 am | |
| adminler daha okumamıslar galıba okusunlar onlarda anlarlar kıymetını cok guzel konusar acıyorsun bide suda dıkkatımı cektı dıger arkadaslar askla sevgıyle ılgılenmıyorlar galıba baksana benden baskası yazmamıs :D:D:D:D | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
| Konu: Geri: neden geldin neden gidiyorsun... Cuma Haz. 15, 2007 11:53 am | |
| - turkish demiş ki:
- adminler daha okumamıslar galıba okusunlar onlarda anlarlar kıymetını cok guzel konusar acıyorsun
bide suda dıkkatımı cektı dıger arkadaslar askla sevgıyle ılgılenmıyorlar galıba baksana benden baskası yazmamıs :D:D:D:D Canım benim bu sitede ilgisiz üyede çok maşallah dier konularlada ilgilenen yokki:kızdım | |
|
| |
| Konu: Geri: neden geldin neden gidiyorsun... Cuma Haz. 15, 2007 6:15 pm | |
| olanları var ama deılmı bızde zaten olmayanları uyandırmaya calısıyoruz da uyanmak ıstemıyorlar... | |
|
| |
| Konu: Geri: neden geldin neden gidiyorsun... Cuma Haz. 15, 2007 6:18 pm | |
| kızmakta da haklısın sonuna kadar gecen de arkadasın bırı kızmıstı ısım vermıyeyım gerı dondurebılmek ıcın yapılmadık sey kalmamıstıııı.. sımdı herkes benım ustume gelecek bu sozumden sonra solemedı demeyın... | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
| Konu: Geri: neden geldin neden gidiyorsun... Cuma Haz. 15, 2007 7:58 pm | |
| - turkish demiş ki:
- kızmakta da haklısın sonuna kadar gecen de arkadasın bırı kızmıstı ısım vermıyeyım
gerı dondurebılmek ıcın yapılmadık sey kalmamıstıııı..
sımdı herkes benım ustume gelecek bu sozumden sonra solemedı demeyın... valla bende buranın bi admini var onun yüzüne girmeme kararı almıştım dier admine saygı duyarım ondan burdayım.Artık o admin kendini bilio.Senin sözlerinde son sözlerine kadar doğru kimsein bişi demye hakkı yok... | |
|
| |
ettka Misafir
| Konu: Geri: neden geldin neden gidiyorsun... Cuma Haz. 15, 2007 8:17 pm | |
| çok güzel olmuş beni anlatıyo offfffff yüreğine sağlık... |
|
| |
| Konu: Geri: neden geldin neden gidiyorsun... C.tesi Haz. 16, 2007 11:11 am | |
| - CiCiKIZ demiş ki:
- turkish demiş ki:
- kızmakta da haklısın sonuna kadar gecen de arkadasın bırı kızmıstı ısım vermıyeyım
gerı dondurebılmek ıcın yapılmadık sey kalmamıstıııı..
sımdı herkes benım ustume gelecek bu sozumden sonra solemedı demeyın...
valla bende buranın bi admini var onun yüzüne girmeme kararı almıştım dier admine saygı duyarım ondan burdayım.Artık o admin kendini bilio.Senin sözlerinde son sözlerine kadar doğru kimsein bişi demye hakkı yok... CiCiKIZ senden baska bır arkadasa da oldu aynı olay ben onu kastetmıstımde ama aynı seyı senın ıcın yaptılarmı bılgım yok tam olarak ama sıteye ugramıyorlar mı artık ne kac gun oldu kımse bısı yazmıyor benım sozler dogruda bılemıyorum artık bır okusalar bunları benı yasatmazlar :D:D:D | |
|
| |
| neden geldin neden gidiyorsun... | |
|