www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Karadeniz Sahil Yolu ve Giresun

3 posters
YazarMesaj
EftelyA61
İsteKaradeniz.tk
İsteKaradeniz.tk
EftelyA61

Kadın
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : hayat

Karadeniz Sahil Yolu ve Giresun Empty
MesajKonu: Karadeniz Sahil Yolu ve Giresun   Karadeniz Sahil Yolu ve Giresun Icon_minitimePerş. Nis. 12, 2007 2:27 pm

Malum karadeniz sahil yolu açıldı. Vatana millete hayırlı olsun... karadeniz denizinden bir bıçak gibi ayrıldı. Karadeniz insanın sahil boyu deniz havası alacağı günler sona erdi. Artık denizin sesi duyulmaz oldu bölgemizde

diyeceksiniz Giresun'un ne özelliği var..
Giresun halkı bu çevre faciasına el birliğiyle karşı çıkmış ilimizdir. Diğer illerimiz bu hazin sonu göremedi. kaybolan sahil değerimizi farkedemedi. Giresun insanı Giresun kalesinin karşısından geçecek olan yolu eylemsel faaaliyetlerle dağlardan tünelle geçirtti. düşünsenize tarih ilinden ayrı yaşıycaktı.
Duyarlılık gösteren Giresun halkına teşekkürler.
saygılarımla...
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

MesajKonu: Geri: Karadeniz Sahil Yolu ve Giresun   Karadeniz Sahil Yolu ve Giresun Icon_minitimePerş. Nis. 12, 2007 4:18 pm

duyarlı olan gıresun halkına ve sana teşekkurler ..
Smile
http://www.istekaradeniz.tk
burak_kerasus
İsteKaradeniz.tk
İsteKaradeniz.tk
burak_kerasus

Erkek
Memleketim : Giresun/Keşap

MesajKonu: Geri: Karadeniz Sahil Yolu ve Giresun   Karadeniz Sahil Yolu ve Giresun Icon_minitimePerş. Nis. 12, 2007 11:38 pm

Giresun kalesinde "Giresun halkına teşekkür" panosu var. İnsan bu panoyu görünce şaşırıyor gerçekten. İki konu var. Bir; koca tarih yıkılmak isteniyor. İki ise halkın burayı elele olup yıktırmaması.

Ben bu tabelayla karşılaştığımda ne tepki vereceğimi şaşırdım arkadaşlar. Devlet yıkmak ister. Benim güzel köylüm direnir ve kazanır. Bu umursamaz tutuma yıkalım gitsin düşüncesine mi yanayım vah benim ülkem diye. Yiğit mert köylüm diye sevineyimmi? Hangisi?

İhalelerde kaç firma zengin edildi ?
Japon menşeili firmaların dağların arkasından yol yapma projeleri neden kabul edilmedi de sahile yapıldı yol?
Bu yolu yapanlar bizim geçmişimizi, çocukluk anılarımızı da yıktı. Umursamadan hemde. Paranın kör ettiği gözler görmedi insanların duygularını geçmişlerini hatıralarını...

Ve Cihan EREN.
Canıyla ödedi bunu. Yazık ya. Yapılırmı bu. Can alınırmı. Hiçmi vicdan yok ya. Hiçmi cız etmez adamın içi. Kıyılırmı bir cana. Kıyılırmı bir tarihe. Kıyılırmı o kadar insanın geçmiş güzel günlerine....

Karadeniz Sahil Yolu ve Giresun
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» giresun