www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net
 
PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 Trabzon KırmaLısı..

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry


Erkek
Mesaj Sayısı : 892
Yaş : 36
Nerden : BuRsA
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)
Kayıt tarihi : 28/03/07

Trabzon KırmaLısı.. Empty
MesajKonu: Trabzon KırmaLısı..   Trabzon KırmaLısı.. Icon_minitimePerş. Tem. 19, 2007 5:04 pm

Trabzon Kıymalısı


Malzemeler
350 gr. Hamur,
200 gr. Orta yağlı kıyma,
bir miktar soğan,
maydanoz,
az miktarda domates ve arzu edilirse acı biber



Yapılışı
Yuvarlak şekilde (değermi) açılan hamur içine hazırlanan kıyma ve malzemesi konularak çiğ olarak fırında pişirilir. Pişirme anında kıyma birkaç kez karıştırılır. Arzuya göre yumurta ve az yağ konulabilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.istekaradeniz.tk
 
Trabzon KırmaLısı..
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TRABZON
» Trabzon.
» Trabzon Yaylalari...
» Trabzon Tarihi.

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.AkcaabatgencLik.Net :: ...:::(¯`·.Karadeniz Genel.·´¯):::... :: Yemeklerimiz-
Buraya geçin: