| Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. C.tesi Nis. 07, 2007 1:32 pm | |
| Sitemiz yeni oldugundan eksiklerimiz tabiiki vardır..Forum hakkında her türlü öneri istek ve şikayetlerinizi buradan bizlerle paylaşarak daha güzel bir ortam oluşturabiliriz..
Unutmayın sizin önerilerinizle çok daha iyilerini yapabiliriz. | |
|
| |
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. Çarş. Mayıs 02, 2007 5:30 pm | |
| selam benim bir şikayetim var yetkililere sesleniyorum duyun (işçinin sesini) üyenizin sesini :D:D burası saka ya hersey hos guzelde ya once benı bır uyarsanız dıyoum benım ımzamı sılmıssınız benım ımzamı sılemessiniz bana sormadan benı uyarmadan bu soyledıklerımı dınlersenız sevınırım. Bunu bır daha soylemem ıns... herkese bol payalaşımlar... | |
|
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| |
| |
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| |
| |
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. Cuma Mayıs 04, 2007 10:52 am | |
| saolunda silmeden once bana soylersenız sevınırım... ilginiz için tesekkurler. bol paylaşımlar... | |
|
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. Salı Haz. 12, 2007 10:53 pm | |
| ya sitede bi kaç kişiden başka kimse yok bölede olmuo ama nerde bu millet | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. Çarş. Haz. 13, 2007 8:22 pm | |
| aslında herkes burada da kımse ılgı gostermıyor nedenını bılmıyorum. Gecen bır olay vardı olayı anlatmaya gerek yok admınlerden DeadNeverCry... iyi bilir.İldi gostermeyınce de konu acan ınsanlar sıkılıyor onlar acıyor ıkı uc kısı tesekkur edıyor baska kımse bısey yazmıyor.. artık sıteyı daha canlı tutma vaktı geldıde gecıyor butun arkadaslara seslenıyorum .. hadı herkes el ele varsın daha fazla seyler yapalım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. Çarş. Haz. 13, 2007 9:15 pm | |
| - turkish demiş ki:
- aslında herkes burada da kımse ılgı gostermıyor nedenını bılmıyorum. Gecen bır olay vardı olayı anlatmaya gerek yok admınlerden DeadNeverCry... iyi bilir.İldi gostermeyınce de konu acan ınsanlar sıkılıyor onlar acıyor ıkı uc kısı tesekkur edıyor baska kımse bısey yazmıyor.. artık sıteyı daha canlı tutma vaktı geldıde gecıyor butun arkadaslara seslenıyorum ..
hadı herkes el ele varsın daha fazla seyler yapalım... KatıLıyorum Bayram AktıviteLerı GenişLetmek Lazım... | |
|
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. Çarş. Haz. 13, 2007 9:20 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. Çarş. Haz. 13, 2007 9:42 pm | |
| tmm o zaman herkesın tasın altına elıne sokması lazım artık bende cok fazla her aksam bısıler yapmaya calısıcam bu kadar uye yetmıyor uye sayınızı artırmaya calısacagım..DeadNeverCry... bana Ulaş oldumu ... | |
|
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. Çarş. Haz. 13, 2007 11:23 pm | |
| yaa kimse yazdıklarımıza cvp felan atmıo hemde doğru dürüst bile cvp vermiolar kısaca takmıolar bizi yaa:@:@ | |
|
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. Çarş. Haz. 13, 2007 11:28 pm | |
| LÜTFEN SİTEYE DAHA DİKKAT ÇEKİCİ KONULAR EKLEYELİM!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. Perş. Haz. 14, 2007 9:20 am | |
| - fatma_81 demiş ki:
- LÜTFEN SİTEYE DAHA DİKKAT ÇEKİCİ KONULAR EKLEYELİM!!!
kusura bakma ama ben senın bu dusuncene katılmıyorum. sıteye dikkat cekici konu eklemeyen arkadasla hıc bır sey yazmıyacakmıyız konu eklıyor ıste sıte ıcın bısıler yapmaya calısıyor zaten onun ıcın dıkkat cekıcı konu deıl arkadaslarımızın duyarlı olması lazım | |
|
| |
ettka Misafir
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. Cuma Haz. 15, 2007 7:22 pm | |
| sitede ki üye sayısı çok az hepinize katılıyorum üye sayısını yükseltmemiz lazım bunun içinde arkadaslarımıza yakınlarımıza fala siteyi tavsiye edebilirz ilk olarak bunu yapalım herhalde sonra gittikçe çoğalır... |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. Cuma Haz. 15, 2007 7:29 pm | |
| Forumda üye sayısının çok olması değil, üye olan kişilerin foruma nasıl katkıda bulunacakları önemli. 500 600 üye olupta sadece 5, 6 kişinin devamlı olmasının faydası olmaz. Bu yüzden siteyi önerdiğiniz kişilerin devamlı, hiç olmazsa 2 3 günde bir sitede olabilecek kişiler olması daha doğru. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. C.tesi Haz. 16, 2007 1:22 pm | |
| - yağmur damlası demiş ki:
- Forumda üye sayısının çok olması değil, üye olan kişilerin foruma nasıl katkıda bulunacakları önemli. 500 600 üye olupta sadece 5, 6 kişinin devamlı olmasının faydası olmaz. Bu yüzden siteyi önerdiğiniz kişilerin devamlı, hiç olmazsa 2 3 günde bir sitede olabilecek kişiler olması daha doğru.
ne yani ben siteyi tavsiye ettigim kişiye ıkı uc kesın gırmı dıyecegım ben solerım uye olan kısı musaıt oldugu surece gırer sıteye dolasır ıllakı ondan 24 saat sıtede onlıne olmasını bekleyemem. | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. C.tesi Haz. 16, 2007 4:11 pm | |
| söylediğimi anlamamışsın, benim demek istediğim üye olacak kişilerin amacı sadece üye olmak değil de siteyle ilgilenmekte olsun | |
|
| |
| Öneri-İstek ve Şikayetleriniz Hakkında.. | |
|