www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Karadeniz'de sıcaktan bunalan köylüler derelere akın etti...

2 posters
YazarMesaj
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

Karadeniz'de sıcaktan bunalan köylüler derelere akın etti... Empty
MesajKonu: Karadeniz'de sıcaktan bunalan köylüler derelere akın etti...   Karadeniz'de sıcaktan bunalan köylüler derelere akın etti... Icon_minitimePaz Tem. 01, 2007 5:01 pm

ORDU -Ülke genelinde etkili olan sıcak hava köylüleri de bunalttı. Günün en sıcak saatlerinde derelere akın eden köy sakinleri, suya girerek serinlemeye çalıştı. Karadeniz'de sıcaktan bunalan köylüler derelere akın etti... 1073678764
Yeşili ile bilinen Karadeniz köylerinde sıcaktan bunalan köylüler derelere akın ederek serinlemeye çalıştı. Ordu'nun Karaoluk köyü sakinleri, bin yıllık olduğu ve el yapımı olduğu iddia edilen Çiseli Şelalesi'ne akın etti. Burada 5 metre yükseklikten suya atlayan köy sakinleri, göl içinde birbirleri ile yarışarak serinlemeye çalıştı. Çiseli Şelalesi'nin el yapımı olarak atalarından kendilerine bu şekilde anlatıldığını belirten Nuri Beyazıt (45), "Bu seneki sıcaklar tabii önceki yılara göre biraz daha fazla. Biz de bu sıcaklarda yeşilin içine gömülmüş görüntüsü ve güzelliği ile bize ferahlık veren derede suya girerek serinliyoruz. Burası gerçekten gezilmeye ve görülmeye değer bir yer." dedi.
Cengiz Çelik (12) ise, "Burası çok güzel, ben her günümün sıcak geçmesini istiyorum. O zaman her gün burada yüzebilirim." dedi. Hasan Kılıç da (40), "Burası hakikaten yüzmek, serinlemek için çok güzel bir yer. Bu seneki sıcakların önceki senelere göre etkili olması ile biz de serinlememek için biraya geldik ama suyun şırıl şırıl akan sesi bile insanı rahatlatıyor. Fakat bu güzelliklerin görülmesinin yanında gözetilmesi de gerekiyor. Ben dünyanın nereye gittiğini kestiremiyorum galiba bir büyük felaketi insan kendi eli ile hazırlıyor. O nedenle gelecek kuşaklara kalması için buraları iyi bir şekilde korumalıyız." şeklinde konuştu.
http://www.istekaradeniz.tk
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

Karadeniz'de sıcaktan bunalan köylüler derelere akın etti... Empty
MesajKonu: Geri: Karadeniz'de sıcaktan bunalan köylüler derelere akın etti...   Karadeniz'de sıcaktan bunalan köylüler derelere akın etti... Icon_minitimePtsi Tem. 02, 2007 12:31 am

Of Of İstanbulda da Olsa Ordudaki Gibi Bi Dere Bizde Atlarduk Gerçi Haburalarda Temiz Dere Kalmadiki Sad
https://karadeniz.yetkinforum.com

Karadeniz'de sıcaktan bunalan köylüler derelere akın etti...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-