gurgula_0061 Co-Admin
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 34 Nerden : TRaBZoN... Memleketim : TRaBZoN... İlgi Alanlarım : FuTBoL, su ve kalorifer tesisatı yapMAK Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: turistik yeler-akçaabat Cuma Haz. 29, 2007 12:35 pm | |
| <DIV align=left> Doğu Karadeniz, doğanın cömertliği esirgemediği sonsuz yeşillikler diyarı...Şehrin kalabalığında, gürültüsünden uzaklaşmak doğayla başbaşa kalmak istiyorsanız Doğu Karadeniz'i mutlaka görmelisiniz. İstanbul, Ankara ve İzmirden kalkan direk uçaklarla 1,5 saat sonra Doğu Karadeniz'desiniz. Trabzon Havalimanı'na varışınızın ardından köşebucak Doğu Karadeniz gezinize başlayabilirsiniz. Trabzon Havalimanı Doğu Karadeniz'in tek havaalanıdır. Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Gürcistan'ın Batum illerine de hizmet veren Havalimanı Trabzon şehir merkezine sadece 4km mesafededir. Sabah uçağı ile varacağınız Trabzon Havalimanında sizi karşılayacak kiralık aracınızla gezinize şehrin kuşbakışı görülebileceği Boztepe'ye çıkarak başlamanızı öneririz. Sahilden yükselen dağ ve deniz arasına sıkışan şerin sahil boyunca uzunluğu yaklaşık 20km bulmakta ve boztepeden ise şehrin önemli bir kısmı kuşmakışı görülebilmektedir. Boztepede bulunan çaybayçelerinde ise çay sadece semaver ile servis yapılmakta, yaz aylarında boztepe yöre halkı tarafından uğranan populer yerler arasında yer almaktadır.Şehir merkezine 7 km mesafede Soğuksu tepesinde bulunan ****** Köşkü, Orta Hisar Mahallesi, Gülbahar Hatun camii ve Ayasofya Müzesi Trabzon merkezde göemeye değer tarihi ve kültürel mekanlardır. Öğle yemeğinizi Akçaabat'ta bulunan çok sayıda Köfte&balık lokantalarından birinde almanızı öneririz. Köftesi ile meşhur Trabzon'un en kalabalık ilçesi olan Akçaabat Trabzon Merkezden sadece 15dk mesafede bulunmakta. Akçaabat sahilinde birbiri ardına sıralanmış olan köfte salonlarında hangisine giderseniz gidin hepsi leziz, hepsi ferah. Yemekten sonra artık kendinize bir otel bulma vakti geldi. ÖzellikleTemmuz ve Ağustos aylarında konaklama tesisleri hınca hınç dolu oluyor. Seyahatinizi bu aylarda gerçekleştirecekseniz otel rezervasyonunuzu önceden yapmayı sakın unutmayın! Hıdırnebi Yaylası Trabzon ve Akçaabat'ın en güzel yaylalarından biri. 1650m yükseklikte bulunan yayla sahile sadece 35km mesafede. Anca bu mesafe sizi yanıltmasın, yolun son | |
|
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: turistik yeler-akçaabat Cuma Haz. 29, 2007 9:16 pm | |
| Teşekkür Ederim Deniz Akçabatın Bilmediğim Turistik Yerleri Varmış Bilgilendirdiğin İçin Teşekkür Ederim ... | |
|
gurgula_0061 Co-Admin
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 34 Nerden : TRaBZoN... Memleketim : TRaBZoN... İlgi Alanlarım : FuTBoL, su ve kalorifer tesisatı yapMAK Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: turistik yeler-akçaabat Paz Tem. 01, 2007 10:08 pm | |
| önemli değil bununla sınırlı değil paylaşımlara devam edecem | |
|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: turistik yeler-akçaabat Ptsi Tem. 02, 2007 7:37 am | |
| | |
|