blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: YİĞİDİM ASLANIM BURADA YATIYOR Çarş. Haz. 20, 2007 11:57 pm | |
| YİĞİDİM ASLANIM BURADA YATIYOR HAİNLER GÜMÜŞHANE?YE KADAR İNDİ... 1 ŞEHİDİMİZ VAR, BİR DE YARALIMIZ.. ? KALLEŞCE VURDULAR Her yıl olduğu gibi buyıl da bölgemize sızmak isteyen bölücü terör örgütü militanları dün sabah Gümüşhane'nin merkeze bağlı Kırıklı Köyünde arazi aramasından dönen Mehmetçiklerimize ateş açtı. Çıkan çatışmada bir askerimiz şehit düşürken bir askerimiz de yaralandı. ? HALKIN KAN KUYRUĞU Denizli doğumlu Jandarma Komando Er Basri Aslan'ın şehit düştüğü çatışmada jandarma komondo Er Muhammed Karaman da yaralandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan askerimiz Karaman'a kan vermek için Gümüşhane halkının hastane önünde kuyruk oluşturması duygulu anlar yaşattı. ? DENİZLİ'YE UĞURLANDI Şehit düşen komando er Basri Aslan Gümüşhane Jandarma Alay Komutanlığı önünde tören düzenlendikten sonra memleketi Denizliye gönderilmek için Trabzona Havalimanı'na gönderildi. Trabzon Havalimanı'nda şehit asker için devlet töreni düzenlendi. Şehidin ailesi, oğullarının son gönderdiği mektubu okuyunca herkes ağladı.
İşte şehidin son vasiyeti
Jandarma Komando Er Basri Aslan?ın evine yazdığı son mektuptaki vasiyeti herkesi ağlattı: "Mektubuna, ?Birtanesine? diye başlayan Aslan'ın sevdiğine "Olur ya bir çatışmada şehit olursam arkamdan sakın yas tutma. Bırak mezarımda rahat yatayım. Bedenimden komando elbisemi çıkartmayın, onlar benim gururumdur. Ölünce kefenim olacak. Başımdan mavi beremi çıkartmayın benim şerefim olacak. Ayağımdan botlarımı çıkartmayın, onlar nice yollar aşacak, şehit olursam sırat köprüsünden onlarla geçeceğim. Elimden tüfeğimi almayın o benim namusumdur. Yaramın kanını silmeyin ahirette hesabı sorulacak. Göğsümdeki kör kurşunu çıkarmayın o benim madalyam olacak. İnşallah bunlar olmazsa ben sana kavuşurum sevdiğim'' | |
|
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: YİĞİDİM ASLANIM BURADA YATIYOR Perş. Haz. 21, 2007 8:47 pm | |
| cok guzel bır paylaşım ellerıne saglık kardessss | |
|