www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

YİĞİDİM ASLANIM BURADA YATIYOR

2 posters
YazarMesaj
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

YİĞİDİM ASLANIM BURADA YATIYOR Empty
MesajKonu: YİĞİDİM ASLANIM BURADA YATIYOR   YİĞİDİM ASLANIM BURADA YATIYOR Icon_minitimeÇarş. Haz. 20, 2007 11:57 pm

HAİNLER GÜMÜŞHANE?YE KADAR İNDİ... 1 ŞEHİDİMİZ VAR, BİR DE YARALIMIZ..

YİĞİDİM ASLANIM BURADA YATIYOR 19991_b

? KALLEŞCE VURDULAR
Her yıl olduğu gibi buyıl da bölgemize sızmak isteyen bölücü terör örgütü militanları dün sabah Gümüşhane'nin merkeze bağlı Kırıklı Köyünde arazi aramasından dönen Mehmetçiklerimize ateş açtı. Çıkan çatışmada bir askerimiz şehit düşürken bir askerimiz de yaralandı.
? HALKIN KAN KUYRUĞU
Denizli doğumlu Jandarma Komando Er Basri Aslan'ın şehit düştüğü çatışmada jandarma komondo Er Muhammed Karaman da yaralandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan askerimiz Karaman'a kan vermek için Gümüşhane halkının hastane önünde kuyruk oluşturması duygulu anlar yaşattı.
? DENİZLİ'YE UĞURLANDI
Şehit düşen komando er Basri Aslan Gümüşhane Jandarma Alay Komutanlığı önünde tören düzenlendikten sonra memleketi Denizliye gönderilmek için Trabzona Havalimanı'na gönderildi. Trabzon Havalimanı'nda şehit asker için devlet töreni düzenlendi. Şehidin ailesi, oğullarının son gönderdiği mektubu okuyunca herkes ağladı.

İşte şehidin son vasiyeti

Jandarma Komando Er Basri Aslan?ın evine yazdığı son mektuptaki vasiyeti herkesi ağlattı:
"Mektubuna, ?Birtanesine? diye başlayan Aslan'ın sevdiğine "Olur ya bir çatışmada şehit olursam arkamdan sakın yas tutma. Bırak mezarımda rahat yatayım. Bedenimden komando elbisemi çıkartmayın, onlar benim gururumdur. Ölünce kefenim olacak. Başımdan mavi beremi çıkartmayın benim şerefim olacak. Ayağımdan botlarımı çıkartmayın, onlar nice yollar aşacak, şehit olursam sırat köprüsünden onlarla geçeceğim. Elimden tüfeğimi almayın o benim namusumdur. Yaramın kanını silmeyin ahirette hesabı sorulacak. Göğsümdeki kör kurşunu çıkarmayın o benim madalyam olacak. İnşallah bunlar olmazsa ben sana kavuşurum sevdiğim''
https://karadeniz.yetkinforum.com
turkish
Biz Karadenizliyiz
Biz Karadenizliyiz
turkish

Erkek
Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten
İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc,

YİĞİDİM ASLANIM BURADA YATIYOR Empty
MesajKonu: Geri: YİĞİDİM ASLANIM BURADA YATIYOR   YİĞİDİM ASLANIM BURADA YATIYOR Icon_minitimePerş. Haz. 21, 2007 8:47 pm

cok guzel bır paylaşım ellerıne saglık kardessss

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-