szymek61 İsteKaradeniz.tk
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 35 Nerden : Dünyada Bir Yerdeyim.. Memleketim : MEsopliYA İlgi Alanlarım : Trabzon(Spor)_KAZIM KOYUNCU Kayıt tarihi : 05/04/07
| Konu: Bu Yıl Hopa'da Anma Programı Düzenlenmeyecek Çarş. Haz. 20, 2007 3:11 pm | |
| Bu yıl Hopa’da Kazım Koyuncu anma programı düzenlenmeyecektır. Yalnız 25 haziran 2007 Pazartesi günü saat 12.00 de Kazım Koyuncu’nun kabri başında toplanarak aile nezdinde sevenleri ile buluşmayı umut ediyoruz. Herkese teşekkürler… Koyuncu Ailesi | |
|
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 35 Nerden : Dünyada Bir Yerdeyim.. Memleketim : MEsopliYA İlgi Alanlarım : Trabzon(Spor)_KAZIM KOYUNCU Kayıt tarihi : 05/04/07
| Konu: Geri: Bu Yıl Hopa'da Anma Programı Düzenlenmeyecek Çarş. Haz. 20, 2007 3:15 pm | |
| İnsanın içi acıyor ama yerinde bir karar.Sebep olanlar onun adından rant sağlamak isteyenler utansın.Güzelim adını karıştırdılar bu çirkinliklere..ne diyelimm..UNutulmasın Kazım Abim Evrenseldir... | |
|
| Konu: Geri: Bu Yıl Hopa'da Anma Programı Düzenlenmeyecek Salı Haz. 26, 2007 1:43 pm | |
| İkinci seneyi doldurduk..Çok zor sensizlik..Seni yaşıyoruz her gün ama sensiz..özlüyoruz be abim hemde çokk..Haziranda ölmek zor.. | |
|