www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Jabi yarın sözleşme imzalıyor

3 posters
YazarMesaj
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

Jabi yarın sözleşme imzalıyor Empty
MesajKonu: Jabi yarın sözleşme imzalıyor   Jabi yarın sözleşme imzalıyor Icon_minitimeSalı Haz. 19, 2007 12:20 am

Jabi yarın sözleşme imzalıyor 180607jabi
Kulübümüzün anlaşma sağladığı Daouda Jabi yarın (Salı) sözleşme imzalayacak. Jabi'nin imza töreni saat 09.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.
https://karadeniz.yetkinforum.com
yunus
Co-Admin
Co-Admin
yunus

Erkek
İlgi Alanlarım : internet-futbol

MesajKonu: Geri: Jabi yarın sözleşme imzalıyor   Jabi yarın sözleşme imzalıyor Icon_minitimeSalı Haz. 19, 2007 5:55 pm

Trabzonspor'da Jabi ile sözleşme imzalandı

Jabi yarın sözleşme imzalıyor 00204654
Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Gineli Daouda Jabi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen ve Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren'in de hazır bulunduğu imza töreninde Jabi, kendisini 3 yıllığına Bordo-mavi renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninin ardından konuşan Jabi, Türkiye'de futbol oynadığı 4 ay içinde Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu yakından gördüğünü ve transferinde bunun etkili olduğunu söyledi. Gine Milli Takımı'ndan takım arkadaşı olan Yattara ile yan yana oynayacağı için çok mutlu olduğunu da belirten Jabi, 4-5 büyük kulüpten teklif almasına rağmen Yattara'nın da etkisiyle Trabzonspor'u tercih ettiğini söyledi.
Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Jabi, futbol oynadığı kulüplerde istikrarsız bir grafik çizdiği ve fazla forma şansı bulamadığıyla ilgili bir soru üzerine, "Ben Fransa'nın en ünlü kulüplerinden olan Lens takımında yetiştim. Ancak çok antrenör değiştiğim için fazla forma şansı bulamadım. Sonra da başka takımlara transfer oldum. Futbolu bırakma kararı aldığımda Kayseri Erciyes'e transfer oldum. Orada da Trabzonspor maçında sakatlandım ve 4 hafta oynayamadım. Daha sonra forma şansı buldum" diye konuştu.
Yaklaşık 25 gündür Gine Milli Takımı kampında bulunduğunu ve bu süre içinde ailesinden uzakta kaldığını belirten Jabi, Fransa'ya giderek burada ailesiyle birlikte 10 günlük bir tatil yapacağını ve 2 Temmuz'da Türkiye'ye döneceğini söyledi. Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren ise, Jabi gibi önemli bir futbolcu takıma kazandırıldığı için çok mutlu olduklarını ifade ederek, Jabi ile çok önemli bir eksikliğin giderildiğini kaydetti. Trabzonspor'un yıldız futbolcuları Hüseyin ve Gökdeniz'le ilgili transfer haberlerine de açıklık getiren Pişiren, "Önemli yıldızlarımızı, Trabzonspor'un öz evlatlarını vermeyi asla düşünmüyoruz. Buna son noktayı koymamız lazım. Asla böyle bir şey olamaz" şeklinde konuştu.
Jabi, imza töreninin ardından saat 10.00 uçağıyla önce İstanbul'a, oradan da ailesinin bulunduğu Paris'e uçtu.
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
İlgi Alanlarım : Karadeniz

MesajKonu: Geri: Jabi yarın sözleşme imzalıyor   Jabi yarın sözleşme imzalıyor Icon_minitimeSalı Haz. 19, 2007 9:10 pm

Jabi yarın sözleşme imzalıyor 190607jabi1

Jabi yarın sözleşme imzalıyor 190607jabi2

Jabi yarın sözleşme imzalıyor 190607jabi3

Jabi yarın sözleşme imzalıyor 190607jabi4

Jabi yarın sözleşme imzalıyor 190607jabi5

Jabi yarın sözleşme imzalıyor 190607jabi6
https://karadeniz.yetkinforum.com
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

MesajKonu: Geri: Jabi yarın sözleşme imzalıyor   Jabi yarın sözleşme imzalıyor Icon_minitimeÇarş. Haz. 20, 2007 11:03 am

TeşekkurLer arkadaslar ın sallah ıyı bır trabsfer olur..
http://www.istekaradeniz.tk

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-