www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Serkan Balcı sözleşme imzaladı

3 posters
YazarMesaj
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

Serkan Balcı sözleşme imzaladı Empty
MesajKonu: Serkan Balcı sözleşme imzaladı   Serkan Balcı sözleşme imzaladı Icon_minitimeSalı Haz. 19, 2007 12:19 am

Yeni transferimiz Serkan Balcı, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni sonrası kendisini 2 yıllığına Trabzonspor’a bağlayan imzayı attı.
Serkan Balcı sözleşme imzaladı Trans
Serkan Balcı sözleşme imzaladı 180607serkan
Yönetim Kurulu Üyemiz Muzaffer Ermiş'in hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Serkan, büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe'ye de herşey için teşekkür ediyorum. Trabzonspor'un uzun zamandır şampiyonluk beklentileri var. İyi de bir kadrosu var. Trabzonspor'a şampiyon olmaya, şampiyonluk yaşamaya geldim. İnşallah bunu başaracağız'' dedi.

Kulübümüze daha önceden söz verdiğini belirten Serkan, şöyle devam etti: ''Trabzonspor'a söz vermiştim ve sözümden dönemezdim. Başkanımız olsun hocamız olsun beni istedi. Takım kadrosunun da iyi olduğunu düşünüyorum. Oturmuş bir kadrosu var ve bu yıl daha iyi olacak. Benim de katkılarımla inşallah bu yıl Trabzonspor şampiyon olacak. Fenerbahçe'de bir yıl şampiyonluk yaşadım bir yıl da kıl payı şampiyonluğu kaçırdık. 100. yılda şampiyonluk yaşamak gurur vericiydi. Trabzonspor'da uzun zamandır şampiyon olamıyor. Bu sene başarmak istiyoruz''

Serkan, bir gazetecinin Trabzonspor'a gelirken Ziya Doğan'dan orta sahada oynama sözü aldın mı? Bu şekilde basında sizin ağzınızdan demeç yer aldı sorusu üzerine, ''Ben Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye orta saha oyuncusu olarak transfer olmuştum. Hocamla konuştuğumda her yerde seni değerlendirebilirim diye yorumu vardı. O hocanın tercihiydi. Trabzonspor'da da öyle bir söz almadım. Böyle bir söz de olmaz. Formanın garantisi de yok' diye konuştu.

Yönetim Kurulu Üyemiz Muzaffer Ermiş ise şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek için Serkan gibi bir oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerini belirterek, ''Trabzon'dan 3 büyüklere gidildiği yerde ordan da buraya oyuncu gelmesi Trabzonspor'un büyüklüğünün göstergesidir. Kendisine başarılar diloyurum'' dedi.

Takımımızda 30 numaralı formayı giyeceği açıklanan Serkan, imza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına poz verdi.

Serkan Balcı sözleşme imzaladı 180607serkan1

Serkan Balcı sözleşme imzaladı 180607serkan2

Serkan Balcı sözleşme imzaladı 180607serkan3

Serkan Balcı sözleşme imzaladı 180607serkan4

Serkan Balcı sözleşme imzaladı 180607serkan5

Serkan Balcı sözleşme imzaladı 180607serkan6

Serkan Balcı sözleşme imzaladı 180607serkan7

Serkan Balcı sözleşme imzaladı 180607serkan8

Serkan Balcı sözleşme imzaladı 180607serkan9
https://karadeniz.yetkinforum.com
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

MesajKonu: Geri: Serkan Balcı sözleşme imzaladı   Serkan Balcı sözleşme imzaladı Icon_minitimeSalı Haz. 19, 2007 3:16 pm

Abi Serkan GuseL futboLcu TeşkkurLr...
http://www.istekaradeniz.tk
yunus
Co-Admin
Co-Admin
yunus

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : internet-futbol

MesajKonu: Geri: Serkan Balcı sözleşme imzaladı   Serkan Balcı sözleşme imzaladı Icon_minitimeSalı Haz. 19, 2007 5:57 pm

Camiaya hayırlı olsun

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Serkan Joker..