Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
Konu: Serkan Balcı sözleşme imzaladı Salı Haz. 19, 2007 12:19 am
Serkan Balcı sözleşme imzaladı Yeni transferimiz Serkan Balcı, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni sonrası kendisini 2 yıllığına Trabzonspor’a bağlayan imzayı attı.
Yönetim Kurulu Üyemiz Muzaffer Ermiş'in hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Serkan, büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe'ye de herşey için teşekkür ediyorum. Trabzonspor'un uzun zamandır şampiyonluk beklentileri var. İyi de bir kadrosu var. Trabzonspor'a şampiyon olmaya, şampiyonluk yaşamaya geldim. İnşallah bunu başaracağız'' dedi.
Kulübümüze daha önceden söz verdiğini belirten Serkan, şöyle devam etti: ''Trabzonspor'a söz vermiştim ve sözümden dönemezdim. Başkanımız olsun hocamız olsun beni istedi. Takım kadrosunun da iyi olduğunu düşünüyorum. Oturmuş bir kadrosu var ve bu yıl daha iyi olacak. Benim de katkılarımla inşallah bu yıl Trabzonspor şampiyon olacak. Fenerbahçe'de bir yıl şampiyonluk yaşadım bir yıl da kıl payı şampiyonluğu kaçırdık. 100. yılda şampiyonluk yaşamak gurur vericiydi. Trabzonspor'da uzun zamandır şampiyon olamıyor. Bu sene başarmak istiyoruz''
Serkan, bir gazetecinin Trabzonspor'a gelirken Ziya Doğan'dan orta sahada oynama sözü aldın mı? Bu şekilde basında sizin ağzınızdan demeç yer aldı sorusu üzerine, ''Ben Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye orta saha oyuncusu olarak transfer olmuştum. Hocamla konuştuğumda her yerde seni değerlendirebilirim diye yorumu vardı. O hocanın tercihiydi. Trabzonspor'da da öyle bir söz almadım. Böyle bir söz de olmaz. Formanın garantisi de yok' diye konuştu.
Yönetim Kurulu Üyemiz Muzaffer Ermiş ise şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek için Serkan gibi bir oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerini belirterek, ''Trabzon'dan 3 büyüklere gidildiği yerde ordan da buraya oyuncu gelmesi Trabzonspor'un büyüklüğünün göstergesidir. Kendisine başarılar diloyurum'' dedi.
Takımımızda 30 numaralı formayı giyeceği açıklanan Serkan, imza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına poz verdi.
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07