Sevda yorgunuydun, bıktırmıştı yalanlar seni. Kimin yüzüne baksan aynı iki yüzlülüğü görüyordun, bu seni yıldırmıyordu. Bir hayal kırıklığı daha aşka olan bütün bağlarını koparacaktı, bu yüzden korkuyordun bana yakın olmaya...
Kimse seni üzmemeliydi artık, kimse yüreğinin tellerini incitip gitmemeliydi..
Sözler vermedim sana, bende herkes gibi biriydim..
Gün olur, hayata düşer hiç beklemediğin bir anda çıkıp gidebilirdim hayatından. Uzak durdum,duygularıma gem vurdum.Yarım kalan aşkların yüzünde bıraktığı o acı izlere bir tane daha eklenmemesi için. Bunun sorumlusu olmamak için uzak durdum!
Hoyratça harcamasamda bu hayatları, yarım bırakmasamda sevdaları, insandım sonuçta, yenilebilirdim zaaflarıma. \Bilsen nasıl yanıyor içim. Bırakıp gidenler değil bu alevi körükleyen, kendi yenilmişliğime yanıyorum. Sadece birisi sevsin beni, ben de onu seveyim. Çıkarsız yalın. Bir sevdamız olsun, başka da hiç bişeyimiz olmasın. Beni yarı yolda bırakmayacağını bileyim, hayatımı adamaya hazırım\diyordun. Sözlerin beynime çivi gibi çakılıyordu.
Neden güvenemiyordum kendime?
Aşıktım sana. E öyleyse???
En zorlu aşkların üstesinden gidebilmiş, imkansızları ortadan kaldırmış, aşk için herşeyi göze almış olan ben, şimdi neden böyle tedirginim?
Niye sorguluyordum kendimi?
Kaygılarımdan kurtulmanın zamanı geldi artık. Bıraktım cevapsız soruları, seni ve kendimi düşünüyorum sadece. Yaşayacağımız aşkı düşünüyorum. Uzak durmayacağım artık, gel yanıma. Çıkalım bu sevdanın yoluna yürüyelim el ele..
Korkmak yersiz, aşk korkakların işi değil...
İki yüreğiz biz, iki kocaman yürek..
Yeminler etmemize gerek yok, biliyorum kimse kimseyi yarı yolda bırakmayacak. Bir aşk yaşanacaksa en tutkulu halde yaşanacak..
Yüzündeki acı izleri silmek için yanındayım. Seni sevmek, karşılıksız, çıkarsız, hesapsız sevmek için yanındayım. Haydi durma orada, yakın dur bana. Soluğunu hissedeyim, kokun yayılsın içime. Şimdi aşkın zamanı, bırakalım kuyruğu sıkılası acıları. Aşk denizindeki en büyük geminin kaptanı olmaya adayım. Bana teslim edeceğin o gemiyi asla batırmayacağıma söz veriyorum!!!