www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

OF'TA TİYATRO COŞKUSU

3 posters
YazarMesaj
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

OF'TA TİYATRO COŞKUSU Empty
MesajKonu: OF'TA TİYATRO COŞKUSU   OF'TA TİYATRO COŞKUSU Icon_minitimePerş. Haz. 14, 2007 1:08 pm

Okulların yıl sonu etkinlikleri bütün hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Of Şehit Ahmet Türkan Çok Programlı Lisesi öğrencileri de "Pişti" adlı oyunu sahneye koydular

OF'TA TİYATRO COŞKUSU 19799_b

Okulların yıl sonu etkinlikleri bütün hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Of Şehit Ahmet Türkan Çok Programlı Lisesi öğrencileri de "Pişti" adlı oyunu sahneye koydular.
Büyük ilgi gören oyun için gelen vatandaşlar Of Belediyesi toplantı salonuna sığmadılar.
"Pişti" adlı oyunda, günümüzde yaşanmakta olan kadın-erkek ilişkilerinin kahvehane ortamına taşınması esprili bir dille anlatıldı.
Anadolu köylerinin birinde arkadaşlarıyla iddiaya giren iki bayanın, erkeklerin egemenliğindeki "Çetin Kıraathanesi"ne gitmesiyle gelişen olaylar izleyicileri adeta kahkahaya boğdu.
Sahne performanslarıyla ayakta alkışlanan öğrenciler ile oyuna katkısı olan öğretmenler gecenin finalinde hatıra pozu verdiler.
https://karadeniz.yetkinforum.com
ettka
Misafir

MesajKonu: Geri: OF'TA TİYATRO COŞKUSU   OF'TA TİYATRO COŞKUSU Icon_minitimePerş. Haz. 14, 2007 2:21 pm

bunlar güzel etkinlikler bizim buralarda pek olmuyo böyle şeyler yada ben duymuyorum...
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

MesajKonu: Geri: OF'TA TİYATRO COŞKUSU   OF'TA TİYATRO COŞKUSU Icon_minitimePerş. Haz. 14, 2007 2:57 pm

Bu Şekilde Etkinliklerin Devamlı Olması Lazım Karadeniz İnsanının Bu Gibi Etkinliklerle Birlikte Türkiyede Gösteriler Yapması Lazım Bizim Kültürümüzü Bu Gibi Etkinliklerle Birlikte Duyurabiliriz...
https://karadeniz.yetkinforum.com
yağmur damlası
Moderatör
Moderatör
yağmur damlası

Kadın
Memleketim : TRABZON
İlgi Alanlarım : müzik dinlemek

MesajKonu: Geri: OF'TA TİYATRO COŞKUSU   OF'TA TİYATRO COŞKUSU Icon_minitimeCuma Haz. 15, 2007 7:34 pm

doğru söylüyorsun Mustafa, kendi kültürümüzü dışarıya en iyi bu şekilde yansıtabiliriz
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

MesajKonu: Geri: OF'TA TİYATRO COŞKUSU   OF'TA TİYATRO COŞKUSU Icon_minitimeCuma Haz. 15, 2007 8:50 pm

ettka demiş ki:
bunlar güzel etkinlikler bizim buralarda pek olmuyo böyle şeyler yada ben duymuyorum...

HakLısın Bızım buradada OLmuyor..
http://www.istekaradeniz.tk

OF'TA TİYATRO COŞKUSU
1 sayfadaki 1 sayfası