| Seni seviyorum | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CiCiKIZ Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 36 Nerden : TOZLU YOLLARDAN Memleketim : KARADENİZ İlgi Alanlarım : Karadenizim... Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Seni seviyorum Çarş. Haz. 13, 2007 10:07 pm | |
| Sana nasil anlatsam bilmiyorum. Ama bildigim tek ama tek $ey seni delicesine cok sevdigim. Seninle öyle bütünle$tim ki ayrilmak degil kopamiyorum senden. Ne seni birakabiliyorum; ne de kendimi hice sayiyorum. Bunlarin ikisini de yapamiyorum. Cünkü artik dü$ünemiyorum. Kafama, benligime o kadar yerle$mi$sin ki; seni oradan cikartmak olanaksiz. Belki kendimi kücük dü$ürüyorum ama sevgide kücük dü$me söz konusu olsa bile seve seve senin icin her adimi atarim. Seni o kadar cok sevdim ki artik a$kim senden bile öte. Seni sevdigimi daglara, ta$lara kisacasi her yere; bütün kainata haykirmak istiyorum Seni Seviyorum!! Bu kelime topluluklarini defalarca senin icin ama yalniz senin icin tekrarlayabilirim. Biliyor musun; seni sevdigimden beri artik cevremdeki her $ey gözüme daha güzel daha ho$ ve de daha ümit verici gelmeye ba$ladi cünkü onlar bana seni hatirlatiyor... Daglar gibi sende icimde cok büyük tutunulmasi zor bir yerdesin. Tepeler gibi sende icimde ula$ilmasi zorsun. Zirveye sadece bir ki$i cikar senin ya$aminda; i$te o da ben olmak istiyorum zirvede tek ben; BEN VE SEN! Su gibi berraksin ama icimdekileri de alip götürüyorsun, yol gibi senin de sonun yok; yani seni sevmenin sonu yok!& Bu böyle nereye kadar sürer bilemem tabi. Bunu ben belirleyemem; ama $unu bil ki seninle ölüme bile varım..!Sensiz gecen bir gün degil bir salise bile dü$ünemez oldum. Sen benim; benligim, varligim, hayatim, gelecegim, cilginligim, sevincim, mükemmelim, sevdicegim kisacasi her$eyim her$eyimsin... Sensiz bir hayatin oksijensiz ya$amdan farki yoktur. Aldigim nefes ictigim su yürüdügüm yol her$eyde sen ve senden izler var. Seni seviyorum...Seni seviyorum...Seni seviyorum...Seni seviyorum...Seni seviyorum!!!! | |
|
| |
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Seni seviyorum Perş. Haz. 14, 2007 9:41 am | |
| elıne saglık ne de guzel anlattın yasadıklarımı benı duyar belkı bılemıyorum ama onu COKKKKKK SEVİYORUMMMMM. | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 36 Nerden : TOZLU YOLLARDAN Memleketim : KARADENİZ İlgi Alanlarım : Karadenizim... Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: Seni seviyorum Perş. Haz. 14, 2007 6:30 pm | |
| - turkish demiş ki:
- elıne saglık ne de guzel anlattın yasadıklarımı
benı duyar belkı bılemıyorum ama onu
COKKKKKK SEVİYORUMMMMM. sen kızı bana yoll ben duyuruum sesini | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: Seni seviyorum Perş. Haz. 14, 2007 6:32 pm | |
| süper bir yazı olmuş tşkler cicikız | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Seni seviyorum Cuma Haz. 15, 2007 8:38 am | |
| - CiCiKIZ demiş ki:
- turkish demiş ki:
COKKKKKK SEVİYORUMMMMM. sen kızı bana yoll ben duyuruum sesini saol CiCiKIZ ama sende zor duyurursun gibi geliyor cok inatcı anlamıyor.. | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
| |
| |
| Konu: Geri: Seni seviyorum Cuma Haz. 15, 2007 6:19 pm | |
| dur ya ne dıyorsun kıyamam kı ben ona nasıl doveyım ben onu | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: Seni seviyorum Cuma Haz. 15, 2007 7:13 pm | |
| - turkish demiş ki:
benı duyar belkı bılemıyorum ama onu COKKKKKK SEVİYORUMMMMM. senin sevdiğini biliyorsa ve karşılık vermiyorsa zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum, zorla güzellik olmaz diye boşuna dememişler paylaşım için tekrar tşkler cicikız | |
|
| |
ettka Misafir
| Konu: Geri: Seni seviyorum Cuma Haz. 15, 2007 8:19 pm | |
| çok güzelmiş paylaşım için sağol!!! |
|
| |
| Konu: Geri: Seni seviyorum C.tesi Haz. 16, 2007 11:14 am | |
| - yağmur damlası demiş ki:
- turkish demiş ki:
COKKKKKK SEVİYORUMMMMM. senin sevdiğini biliyorsa ve karşılık vermiyorsa zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum, zorla güzellik olmaz diye boşuna dememişler
paylaşım için tekrar tşkler cicikız ben kendısını hıc bır zaman zorlamaya calısmadım dıye dusunuyorum ama benım davranıslarım ona zorlama gıbı gelmıs olabılır ama gercekten sevdıgımı solemıstım kendısıne. ama hala bole dusunuyorsa imzamda yazıyor ask cekmekse cekerız be bırtanem dedım.. | |
|
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: Seni seviyorum Ptsi Haz. 18, 2007 12:24 pm | |
| | |
|
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: Seni seviyorum Ptsi Haz. 18, 2007 10:31 pm | |
| Cicikız Yine Döktürdün Be Canım Teşekkürler ARkadaşlar Cicikız a Alışmanız LAzım Çok Uzun Zamandır Tanıyorum Kendilerini İyi Bir ARkadaşımdır | |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: Seni seviyorum Ptsi Haz. 18, 2007 10:34 pm | |
| | |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: Seni seviyorum Ptsi Haz. 18, 2007 10:35 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni seviyorum Paz Haz. 24, 2007 2:56 am | |
| | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
| Konu: Geri: Seni seviyorum C.tesi Tem. 07, 2007 4:55 pm | |
| | |
|
| |
| Seni seviyorum | |
|