blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: TRABZON KÖY KONAKLARI Perş. Haz. 07, 2007 12:44 am | |
| Maçka İlçesi, Şahinkaya Beldesi, Konaklar Mah. Bahtiyar/ Fuat Eyüboğlu Evi Yapım Tarihi: Cumhuriyet Dönemi Araklı İlçesi, Taşönü Köyü Sarımollaoğlu Topal Mustafa Evi Yapım Tarihi: 19.yy Maçka İlçesi, Şahinkaya Beldesi, Konaklar Mah Cemalettin Eyüboğlu Evi Yapım Tarihi: ? Maçka İlçesi, Şahinkaya Beldesi, Konaklar Mah Halil Topçu Konağı Yapım Tarihi: Cumhuriyet Dönemi Of İlçesi, Kıyıcık Beldesi, Merkez Çakıroğlu Hasan Ağa Konağı Yapım Tarihi:19.yy ortaları Maçka İlçesi, Şahinkaya Beldesi, Taşalan Mah. Behzat Şahinler Evi Yapım Tarihi: Cumhuriyet Dönemi Of İlçesi, Sıraağaç Köyü Çakıroğlu İsmail Ağa Konağı Yapım Tarihi: 19.yy. başları Sürmene İlçesi, Balıklı Mahallesi Yakupoğlu Memiş Ağa Konağı Yapım Tarihi: 18.yüzyıl sonu-19.yüzyıl başları
Sürmene İlçesi, Balıklı Mahallesi Yakupoğlu Memiş Ağa Konağı'nın ahşap işçiliğinden örnekler, yukarıda konağın döner ahşap tavanı | |
|
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: TRABZON KÖY KONAKLARI Ptsi Haz. 11, 2007 10:56 pm | |
| soyle bır yerde sadece kusların sesının olduu bır yerde yaşasam keske butun sehırler gıbı bursada tas bınalar la dolmaya devam edıyor gun gıttıkcede cogalıyor bole yerler bulmak cok zor artıkkkkkk ben Trabzona gıdeyrum bırakun benu:D:D:D | |
|