lazismail Yasaklı Üye
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 33 Memleketim : ŞAFŞAT Kayıt tarihi : 01/06/07
| Konu: pkk lı ların turk leree özel cektıgı vıdeo ınsanlık namına i Cuma Haz. 01, 2007 8:37 pm | |
| | |
|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: pkk lı ların turk leree özel cektıgı vıdeo ınsanlık namına i Cuma Haz. 01, 2007 10:45 pm | |
| arkadasım 1. bUNUN pkk'ylar Bır alakası yok çızgıfılm bu, 2. bu sıtede sııyaset yapmak yasakdır....
En son tarafından C.tesi Haz. 02, 2007 11:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: pkk lı ların turk leree özel cektıgı vıdeo ınsanlık namına i C.tesi Haz. 02, 2007 6:52 am | |
| Pkk yla Ne Alakası Var Bunun Bir Açıklama Yaparmısın Bize ARkadaşım ... Haşa Yaratıcının Çizgi Edinmesi Görünüyor Dinimiz Açısından Ters Bir Durum Pkk Yı Bir Dünya Kuracak İzlenimi Yaratarak Gözümüzde Büyütmeyelim Gereksiz Bir Bu Kadarda Anlmsız Video | |
|