blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Kullanıcı (Nick) adınızın Hikayesi varmı??? Perş. Mayıs 24, 2007 10:56 pm | |
| Blackseastorm: Bu Nickin Anlamı Karadeniz Fırtınasıdır Karadeniz İle İlgili Tüm sitelerde Bu nicki Kullanırım Beni Tanıyan Mustafa Değilde Blackseastorm Olarak Tanır... | |
|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: Kullanıcı (Nick) adınızın Hikayesi varmı??? Cuma Mayıs 25, 2007 9:55 am | |
| - blackseastorm demiş ki:
- Blackseastorm: Bu Nickin Anlamı Karadeniz Fırtınasıdır Karadeniz İle İlgili Tüm sitelerde Bu nicki Kullanırım Beni Tanıyan Mustafa Değilde Blackseastorm Olarak Tanır...
Teşekkurler Mustafa..Pardon Blackseastorm.. | |
|
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: Kullanıcı (Nick) adınızın Hikayesi varmı??? Paz Mayıs 27, 2007 1:49 pm | |
| yağmur ismini çok severim, ismimin yağmur olmasını çok isterdim ama değil, ben de bu yüzden bu ismi kullanıyorum forumda | |
|
ettka Misafir
| Konu: Geri: Kullanıcı (Nick) adınızın Hikayesi varmı??? Ptsi Haz. 25, 2007 8:36 pm | |
| bi hikayesi yok sadece anlamı hoşuma gidiyo anlamı yalnızca Allah rızasını gözeten kul demek.. |
|
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Kullanıcı (Nick) adınızın Hikayesi varmı??? Ptsi Haz. 25, 2007 9:17 pm | |
| bende memleketimi anımsandırmak için ve bu sitenin de amacı karadeniz kültürü olması sebebi ile bu nicki kullanmaktayım saygılarımla; SATARİLİ_61 | |
|
viyali61 Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 36 Nerden : istanbul Memleketim : trabzon/DERNEKPAZARI İlgi Alanlarım : trabzon Kayıt tarihi : 14/04/07
| Konu: Geri: Kullanıcı (Nick) adınızın Hikayesi varmı??? Ptsi Haz. 25, 2007 10:53 pm | |
| | |
|
yunus Co-Admin
Mesaj Sayısı : 203 Yaş : 65 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : internet-futbol Kayıt tarihi : 02/05/07
| Konu: Geri: Kullanıcı (Nick) adınızın Hikayesi varmı??? Perş. Ağus. 23, 2007 1:31 pm | |
| bir hikayesi yok ismim işte | |
|