www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor!

2 posters
YazarMesaj
yunus
Co-Admin
Co-Admin
yunus

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : internet-futbol

Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor! Empty
MesajKonu: Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor!   Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor! Icon_minitimeSalı Mayıs 15, 2007 7:15 pm

Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor! Filiz1k

Doğu Karadeniz Bölgesinde 204 bin aileyi yakından ilgilendiren 2007 yılı yaş çay taban fiyatı Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, tarafından yarın Rize'de açıklanacak.
Doğu Karadeniz Bölgesinde başta Rize Olmak üzere 774 bin dekar alan üzerinde 204 Bin aile tarafından yapıaln Çay tarımında merakla beklenen 2007 yılı yaş çay taban fiyatı yarın Tarrım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker tarafından açıklanıyor. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre yaş çay taban fiyatının saat 09:00 itibariyle kamu oyuna duyuırulacağı belirtildi.
yunus
Co-Admin
Co-Admin
yunus

Erkek
İlgi Alanlarım : internet-futbol

MesajKonu: Geri: Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor!   Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 16, 2007 10:08 am

Ve hayal kırıklığı yaratan yaş çay taban fiyatı açıklandı

Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor! 4755

Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, 2007 yılı yaş çay taban fiyatını 640 kuruş destekleme primini ise 90 kuruş olarak açıkladı. Çay taban fiyatı böylece 730 kuruş oldu.
Doğu Karadeniz bölgesinde 204 bin aile yakından ilgilendiren 2007 yılı yaş çay taban fiyatı saat 09:00`da düzenlenen toplantıda Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker tarafından 730 Ykrş. olarak açıklandı. Bu fiyat üreticinin beklemediği bir sonuç oldu.
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
İlgi Alanlarım : Karadeniz

MesajKonu: Geri: Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor!   Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 16, 2007 8:30 pm

Ya Okadar Zahmet Eziyet Biçtikleri Değere Bak Fındığa Yaptıkları Terbiyesizliğin aynını çayada yansıtıyorlar karadenizin tek geçim kaynağı bunlar bunlarda olmasa halkımız aç kalır yaw ne kadar düşüncesiz bir yönetim bu ya kızdırma beni
https://karadeniz.yetkinforum.com

Yaş Çay Taban Fiyatı Açıklanıyor!
1 sayfadaki 1 sayfası