www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Trabzonda İpler gerildi.

2 posters
YazarMesaj
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

Trabzonda İpler gerildi. Empty
MesajKonu: Trabzonda İpler gerildi.   Trabzonda İpler gerildi. Icon_minitimeC.tesi Mayıs 12, 2007 1:29 pm

Trabzon’da ipler gerildi
Trabzonda İpler gerildi. _albayrak1105

Trabzonspor’da dört gözle beklenen yönetim kurulu toplantısı dün yapıldı, idareciler arasındaki bölünme resmiyet kazandı.
11.05.2007

Geçtiğimiz haftaki oturumda yöneticilerinden unvanlarını geri isteyen başkan Nuri Albayrak, yeni görev dağılımını açıkladı. İbrahim Hacıosmanoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşak’tan boşalan başkan yardımcılığı görevlerinden ikisine İbrahim Baturoğlu ve Aydın Pişiren getirildi, üçüncü atama ise şimdilik gerçekleştirilmedi. Bir açıklama yapan başkan Albayrak, “Trabzonspor kulübü her zaman güçlüdür. Yönetimde bulunanlar ona güç katmalıdır. Kulübün dışına çıkan arkadaşlar çıktıktan sonra güç Trabzonspor’da kalır. Bu kadar büyük bir camiada bilgi ve belgesiz yapılan konuşmalar iddiadan öteye geçemez. Gazeteler her gün birçok iddiayla dolu. Trabzonspor iddialarla vakit geçirecek durumda değil. Kongre de düşünmüyoruz” dedi. Albayrak’ın tavrını Haşim Sayitoğlu’ndan yana koyup onun ekibine dokunmaması ve Hacıosmanoğlu’na yakınlığı ile bilinen isimleri tavsiye etmesi üzerine olağanüstü kongre sesleri daha gür çıkmaya başladı. Daha önce kendisiyle birlikte altı yöneticinin istifa edeceğini açıklayan Hacıosmanoğlu’nun ise bu kararı askıya alıp, yönetimi kongreye zorlayacağı öğrenildi.
http://www.istekaradeniz.tk
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek

MesajKonu: Geri: Trabzonda İpler gerildi.   Trabzonda İpler gerildi. Icon_minitimeC.tesi Mayıs 12, 2007 1:30 pm

Fenerbahçe molası!
Trabzonda İpler gerildi. Ayni280

Trabzonspor'da yönetim içindeki muhalefetin, merakla beklenen adımları, lider ile oynanacak karşılaşmadan sonra atacağı bildirildi.
12.05.2007

Başkan ısrarla, “Kongre yok” derken, Hacıosmanoğlu’nun aralık ayına kadar liste ve seçim hazırlığı yapacağı öğrenildi.

Resmiyete döküldü
Trabzonspor'da yönetim kurulu içinde haftalardır konuşulan ayrılık önceki gün yapılan toplantı ve yeni görev dağılımının ardından tam manasıyla resmiyet kazanırken, krize çok kısa bir süreliğine ara verildi. Başkan Nuri Albayrak'ın, kendisiyle karşıt görüşteki İbrahim Hacıosmanoğlu ve ona yakın isimleri tasviye anlamına gelecek şekilde yönetimden uzaklaştırması, yol ayrımını kaçınılmaz kılarken, merakla beklenen gelişmelere bir süreliğine ara verileceği öğrenildi.

6 istifa yolda...
Pazara günü lider Fenerbahçe ile oynanacak kritik karşılaşmayı hesaba katan muhalif kanadın, merakla beklenen ve büyük yankı uyandırmasına kesin gözüyle bakılan çıkışını hafta başında yapacağı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak son basın toplantısında ipuçları veren İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Faruk Kanca, Serhat Akçay, Köksal Güney, Yusuf Şimşak ve Cemal Sağlam ile birlikte istifa ederek, tepkilerini bu şekilde dile getirmeyi planladıkları ileri sürüldü.

Dışarıda olacaklar
Ancak Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve kurmaylarının da stratejisi şimdiden hazır... Yönetici istifalarını hesaba kattıklarını her fırsatta dile getiren başkan, yola yedek üyeleri yönetime katarak devam etmeyi düşünüyor. Daha önce yönetim içinde çoğunluğu sağlayıp, en kısa zamanda olağanüstü kongreye gitmeyi planlayan Hacıosmanoğlu'nun da daha iyi bir hazırlık süreci geçirip güçlü bir ekip kurmak adına gözünü aralık ayındaki kongreye çevirdiği vurgulandı.

İlk kez konuştular
Nuri Albayrak, "Altı ay gibi kısa bir dönemde iki kongre Trabzonspor’a camiasına yakışmaz" söylemini yenilerken, yeni ikinci başkanlar da kısa birer durum değerlendirmesi yaptılar. Aydın Pişiren, Nuri Albayrak'ın Trabzonspor için bir kazanç olduğunu kaydedip, "Önemli projeleri var. Aralıkta da aday olmasını lazım. Koşullar ne olursa olsun, kongre için normal süreç işlemeli" dedi. İbrahim Baturoğlu ise, "Başarı için bu tür tartışmalar normal" ifadesini kullandı.

Ziya Doğan’dan son telkinler
Trabzonda İpler gerildi. 12FAN9ZIYA-B-Y280

Daha önce sezon sonu bir revizyon yapacağını açıklayan tecrübeli hoca, tüm oyuncularına, “Kalan 3 maçı iyi değerlendirin” mesajı veriyor.
12.05.2007

Taktik hazır
Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, taktiksel anlamda tüm çalışmalarını tamamlarken, dev maçın bir başka önemini de oyuncularıyla paylaşmayı ihmal etmiyor. Kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, "Sezon sonunda bir yenileme düşünüyoruz. Bu kadronun genelini kapsamayacak ama 3-4 oyuncuyla yollar ayrılabilir" diyen Bordo-Mavililer'in patronu, "Kalan 3 maçı iyi değerlendirin" mesajı veriyor.

Hasan’ı övdü
Özellikle yerli oyuncularla ilgili raporunu yönetime sezon sonunda vereceğini dile getiren Doğan'ın tüm futbolcularına fırsat vermeye çalıştığı da dikkatlerden kaçmıyor. Bu arada Fenerbahçe önünde forma vermeyi düşündüğü oyunculardan Hasan'ı da öven Trabzonspor'un patronu, "O çok önemli bir futbolcu. Bu sezon onun yaşadığı şanssızlıklar takımın kötü gidişinde de çok önemli bir etken oldu. Umarım bundan sonra kendisinden daha verimli bir şekilde yararlanabiliriz" dedi.

Ömer’den mesaj var
Son haftalarda forma şansı bulan ve bu karşılaşmalardaki yüksek performansıyla büyük beğeni kazanan Ömer Rıza, gelecek dönem için iddialı açıklamalarda bulundu. Teknik heyetin kararlarına saygı duyduğunu dile getiren Bordo-Mavililer'in oyuncusu, "Herkes beni tanıyor, Ömer Rıza, ne yapar, ne yapamaz biliyor. Ben gelecek sezon da Trabzonspor formasını giymek isterim. Sözleşmem de devam ediyor" yorumunu yaptı.

İzmir’e akacaklar
İzmir'de oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında misafir takım konumunda olacak Trabzonspor taraftarının biletlere yoğun ilgi gösterdiği ve kendilerine ayrılacak bölümü tamamen dolduracağı öğrenildi. Takımlarına hasret kalan Bordo-Mavililer'in karşılaşmada yine futbolculara destek verip yönetimi ise protesto etmesi bekleniyor.

Tolga’nın hayali!
Kaleyi Jefferson'dan devraldıktan sonraki formuyla Ziya Doğan'ın gözüne girmeyi başaran Tolga Zengin, kulübün resmi yayın organı olan Trabzonspor Dergisi'ne konuştu. Her oyuncu gibi kendisinin de büyük hedefleri olduğunu vurgulayan genç file bekçisi, "Herkes Avrupa’ya gitmek ister. Ben Trabzonspor’u Avrupa’ya taşımak isterim. Ama formasını giydiğim takımım o düzeye gelirse ben zaten Avrupalı’yım demektir” diye konuştu.
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek

MesajKonu: Geri: Trabzonda İpler gerildi.   Trabzonda İpler gerildi. Icon_minitimeC.tesi Mayıs 12, 2007 1:31 pm

Doğan’ın yüzü güldü
Trabzonda İpler gerildi. 3FAN10ZIYA-Y2800

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 'ligin ikinci yarısında çok puan topladık' dedi.
05.05.2007

Doğan, “Çok şansızlıklar yaşadık ama bunları hiç mazeret olarak kabul etmedik. Çıktık aslanlar gibi mücadele ettik. Zaman zaman 17 kişiyle, zaman zaman 16 kişiyle sahaya çıktık ama buna rağmen oyuncularımın ikinci yarıda göstermiş olduğu performanstan çok memnunum” dedi. Doğan, önlerindeki 3 maçı kazanarak ligi bitirebilecekleri en iyi yerde bitirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Yönetime 120 imzalı muhtıra
Bordo-Mavililer’de kongre sesleri yükselirken, daha önce Trabzonspor’da yöneticilik yapmış 120 ismin “erken seçim” isteğiyle yönetim kuruluna bir dilekçe verdiği öğrenildi. Fikret Yavuz aracılığıyla ulaştırılan bildirinin dikkate alınıp alınmayacağını ise zaman gösterecek.
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

MesajKonu: Geri: Trabzonda İpler gerildi.   Trabzonda İpler gerildi. Icon_minitimeC.tesi Mayıs 12, 2007 9:02 pm

Erken Seçime Evet Diyorum Bu Takım bu Hale Gelmemesi Lazımdı Sad
https://karadeniz.yetkinforum.com

Trabzonda İpler gerildi.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-