DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| |
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: Trabzonda İpler gerildi. C.tesi Mayıs 12, 2007 1:30 pm | |
| Fenerbahçe molası! Trabzonspor'da yönetim içindeki muhalefetin, merakla beklenen adımları, lider ile oynanacak karşılaşmadan sonra atacağı bildirildi. 12.05.2007
Başkan ısrarla, “Kongre yok” derken, Hacıosmanoğlu’nun aralık ayına kadar liste ve seçim hazırlığı yapacağı öğrenildi.
Resmiyete döküldü Trabzonspor'da yönetim kurulu içinde haftalardır konuşulan ayrılık önceki gün yapılan toplantı ve yeni görev dağılımının ardından tam manasıyla resmiyet kazanırken, krize çok kısa bir süreliğine ara verildi. Başkan Nuri Albayrak'ın, kendisiyle karşıt görüşteki İbrahim Hacıosmanoğlu ve ona yakın isimleri tasviye anlamına gelecek şekilde yönetimden uzaklaştırması, yol ayrımını kaçınılmaz kılarken, merakla beklenen gelişmelere bir süreliğine ara verileceği öğrenildi.
6 istifa yolda... Pazara günü lider Fenerbahçe ile oynanacak kritik karşılaşmayı hesaba katan muhalif kanadın, merakla beklenen ve büyük yankı uyandırmasına kesin gözüyle bakılan çıkışını hafta başında yapacağı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak son basın toplantısında ipuçları veren İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Faruk Kanca, Serhat Akçay, Köksal Güney, Yusuf Şimşak ve Cemal Sağlam ile birlikte istifa ederek, tepkilerini bu şekilde dile getirmeyi planladıkları ileri sürüldü.
Dışarıda olacaklar Ancak Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve kurmaylarının da stratejisi şimdiden hazır... Yönetici istifalarını hesaba kattıklarını her fırsatta dile getiren başkan, yola yedek üyeleri yönetime katarak devam etmeyi düşünüyor. Daha önce yönetim içinde çoğunluğu sağlayıp, en kısa zamanda olağanüstü kongreye gitmeyi planlayan Hacıosmanoğlu'nun da daha iyi bir hazırlık süreci geçirip güçlü bir ekip kurmak adına gözünü aralık ayındaki kongreye çevirdiği vurgulandı.
İlk kez konuştular Nuri Albayrak, "Altı ay gibi kısa bir dönemde iki kongre Trabzonspor’a camiasına yakışmaz" söylemini yenilerken, yeni ikinci başkanlar da kısa birer durum değerlendirmesi yaptılar. Aydın Pişiren, Nuri Albayrak'ın Trabzonspor için bir kazanç olduğunu kaydedip, "Önemli projeleri var. Aralıkta da aday olmasını lazım. Koşullar ne olursa olsun, kongre için normal süreç işlemeli" dedi. İbrahim Baturoğlu ise, "Başarı için bu tür tartışmalar normal" ifadesini kullandı. Ziya Doğan’dan son telkinler Daha önce sezon sonu bir revizyon yapacağını açıklayan tecrübeli hoca, tüm oyuncularına, “Kalan 3 maçı iyi değerlendirin” mesajı veriyor. 12.05.2007
Taktik hazır Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, taktiksel anlamda tüm çalışmalarını tamamlarken, dev maçın bir başka önemini de oyuncularıyla paylaşmayı ihmal etmiyor. Kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, "Sezon sonunda bir yenileme düşünüyoruz. Bu kadronun genelini kapsamayacak ama 3-4 oyuncuyla yollar ayrılabilir" diyen Bordo-Mavililer'in patronu, "Kalan 3 maçı iyi değerlendirin" mesajı veriyor.
Hasan’ı övdü Özellikle yerli oyuncularla ilgili raporunu yönetime sezon sonunda vereceğini dile getiren Doğan'ın tüm futbolcularına fırsat vermeye çalıştığı da dikkatlerden kaçmıyor. Bu arada Fenerbahçe önünde forma vermeyi düşündüğü oyunculardan Hasan'ı da öven Trabzonspor'un patronu, "O çok önemli bir futbolcu. Bu sezon onun yaşadığı şanssızlıklar takımın kötü gidişinde de çok önemli bir etken oldu. Umarım bundan sonra kendisinden daha verimli bir şekilde yararlanabiliriz" dedi.
********************** Ömer’den mesaj var Son haftalarda forma şansı bulan ve bu karşılaşmalardaki yüksek performansıyla büyük beğeni kazanan Ömer Rıza, gelecek dönem için iddialı açıklamalarda bulundu. Teknik heyetin kararlarına saygı duyduğunu dile getiren Bordo-Mavililer'in oyuncusu, "Herkes beni tanıyor, Ömer Rıza, ne yapar, ne yapamaz biliyor. Ben gelecek sezon da Trabzonspor formasını giymek isterim. Sözleşmem de devam ediyor" yorumunu yaptı.
********************** İzmir’e akacaklar İzmir'de oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında misafir takım konumunda olacak Trabzonspor taraftarının biletlere yoğun ilgi gösterdiği ve kendilerine ayrılacak bölümü tamamen dolduracağı öğrenildi. Takımlarına hasret kalan Bordo-Mavililer'in karşılaşmada yine futbolculara destek verip yönetimi ise protesto etmesi bekleniyor.
********************** Tolga’nın hayali! Kaleyi Jefferson'dan devraldıktan sonraki formuyla Ziya Doğan'ın gözüne girmeyi başaran Tolga Zengin, kulübün resmi yayın organı olan Trabzonspor Dergisi'ne konuştu. Her oyuncu gibi kendisinin de büyük hedefleri olduğunu vurgulayan genç file bekçisi, "Herkes Avrupa’ya gitmek ister. Ben Trabzonspor’u Avrupa’ya taşımak isterim. Ama formasını giydiğim takımım o düzeye gelirse ben zaten Avrupalı’yım demektir” diye konuştu. | |
|
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| |