| AHH BU ÖGRETMENLERİMİZ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: AHH BU ÖGRETMENLERİMİZ C.tesi Mayıs 12, 2007 10:32 am | |
| Bunu sinavda sorarım...! Ben bunlari zaten biliyorum! Buna benzer sorular üniversitede sık sık çıkar. Bi insan söyleneni bidefa da anlar Afedersiniz siz aptalmisiniz?? Arka taraf konusmayi kesin! N'oluyor orda!! Bunun hesabini sinavda sorarim! Burayi dikkatli dinleyin. Bi çok ögrenci burda hata yapar! Konusmak isteyen disari çiksin! Kapi açik Sizi zorla getirmiyolar buraya!! Istemiyorsan gelme! Kimler ödevi yapmadi. Ödevleri yapmadan gelmeyin. Bizim zamanimizda velilerimiz eti senin kemigi benim derlerdi! ( Sinavda ) Kimse kimseye bakmasin. ( Sinavda ) Su andan itibaren herkes birbiriyle küs! ( Sinavda ) Kopya çekeni yakarim. ( Sinavda ) Oglum/Kizim bi daha görmeyim. ( Sinavda ) Oglum/Kizim kagidini ver. Beni aptal yerine koymayin. Ben ögrenciyken hiç kopya çekmezdim. ( Bir Soru Çözerken ) Oglum/Kizim kaç defa söylicem orasiöyle degil!!! ( Tahtada Bir Soru Çözerken ) Yanlis otur yerine! Bu konuya fazla girmeyelim ileride göreceksiniz. Sinava iyi çalisin. ( Nöbetçi Ögretmenler ) Oglum/Kizim hadi sinifiniza geçin ziliniz çaldı. ( Derse Geç Kalinca ) ilk zil ögrenciler içindir ikinciside bizim için! Git Müdür yardimcisindan izin kagidi al! Çik disari!! Siz evinizde de mi böylesiniz. Tahtayi silin. Neden çalismadiniz. ( Her Hangi Bir Ögrenciye ) Dersleri serdin. Artik hiç çalismiyorsun. Kafana tebeşiri yersin Yerdeki pislikleri hemen temizleyin O cep telefonu hemen buraya gelsin. Dersde yemek yasak kaç kere söleyeceğim. Tenefüse çıkmıyorsunuz. Hepinizi bırakıcam. Eğer doğru düzgün not tutup terbiyeli olursanız hepiniz geçersiniz. Olm kahvedemi oturuyorsun doğru otur. Uyuyun siz uyuyun hepsi sınavda çıkıcak. Not tutmayanları ben bi not alim. Olm Kamer.... Velin yarın gelicek Kitabı defteri olmayanlar hemen çıksın. | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 36 Nerden : TOZLU YOLLARDAN Memleketim : KARADENİZ İlgi Alanlarım : Karadenizim... Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: AHH BU ÖGRETMENLERİMİZ Cuma Mayıs 18, 2007 11:18 pm | |
| Ya ben 4 yaşındaki çocuga nediyecem:) | |
|
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: AHH BU ÖGRETMENLERİMİZ C.tesi Mayıs 19, 2007 12:01 am | |
| Ben ögrenciyken hiç kopya çekmezdim. Yok Ya Adam Gibi Okudunda Öğretmen Oldun dimi | |
|
| |
ettka Misafir
| Konu: Geri: AHH BU ÖGRETMENLERİMİZ Çarş. Mayıs 30, 2007 5:54 pm | |
| Bunların hepsini çoğu öğretmenden duyuyorum ama taktığımda yok!!! özellikle sus konuşmayın |
|
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: AHH BU ÖGRETMENLERİMİZ Çarş. Mayıs 30, 2007 10:46 pm | |
| kızım sen susarmısın zaten;) | |
|
| |
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: AHH BU ÖGRETMENLERİMİZ Perş. Haz. 07, 2007 10:50 pm | |
| fatmacım nie her yerde yaramaz oldunu belli ediyon itiraf blmunede bi paylaşım yapp barii öğretmenler haklıdır çoğu yerde:affraid: | |
|
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: AHH BU ÖGRETMENLERİMİZ C.tesi Haz. 09, 2007 8:21 pm | |
| | |
|
| |
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: AHH BU ÖGRETMENLERİMİZ Ptsi Haz. 11, 2007 10:48 pm | |
| yaaa ne sandı arkadaslar iii tanır beni istersen kereme sorr | |
|
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
| Konu: Geri: AHH BU ÖGRETMENLERİMİZ Salı Haz. 12, 2007 10:47 pm | |
| ben seni yeterince tanıom cnm | |
|
| |
ettka Misafir
| Konu: Geri: AHH BU ÖGRETMENLERİMİZ Cuma Haz. 15, 2007 10:34 pm | |
| ne suscam be onlar sussun FAtmacım |
|
| |
| AHH BU ÖGRETMENLERİMİZ | |
|