| ruh çagırma dıyaloglar | |
|
+3yağmur damlası blackseastorm CiCiKIZ 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
CiCiKIZ Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 36 Nerden : TOZLU YOLLARDAN Memleketim : KARADENİZ İlgi Alanlarım : Karadenizim... Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: ruh çagırma dıyaloglar C.tesi Mayıs 05, 2007 10:13 pm | |
| insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim
insan: ey ruh ! ruh: buyur koçum mevzu nedir??
insan: ey ruh... ruh: waay ortam yapmışız
insan: ey ruh geldiysen murat de ruh: murat insan: koyim de tur at
insan: ey ruh? ruh: efet insan: bi tost,bi kola
insan:ey ruh?geldin mi? ruh: şlakkkk insank: anlatık be abi ne vuruyosun.
insan: ey ruh? ruh: ne vardı? ruhkeye dördüncü arıyozda
insan:ey ruh? ruh: buyrun benim.. insan:aaaaaaaaaa
insan:ey ruuuuuuuhh? ruh:imdaaaatttttttttttttt
insan: ey ruh, geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma abi.. mesai bitti.. yarın ugra..
insan: ey ruh.. geldiysen haber ver.. ruh: geldim.. insan: baba noolcak benim bu halim beee.. seviyorum uleeeyynn.. bende ruh olmadan once sen gibi rakı masasında ruh cagirmistim.. bilmem anlatabildim mi?
insan: eyy ruuuhhhh.. ruh: vaaayyyy.. yok mu bişiler.. kafamizi kiralim..!
insan: eyy ruhh.. geldinmi.. ruh: baba sizin içerden çekmiyo galiba.. masayi balkona cikarin..
insan: eyyy ruuuhhh.. geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma canım benim.. yengenle beraberim.. az işim var.. insan: bardon baba.. sonra ugrarsın.. bizde ortam kurmustukta senden bahsediyoduk.. hadi yengeye selam..
- Eh ruuuhhh.. geldiysen 3 kere vur .. + slap - Laann .. o anlamda vur demedim .. aahh .. gttüüümmmm..
- Ey ruuhhh!! + Scacam burnuna yaa.. biri ABD'den, biri Japonya'dan, biri Türkiyeden cagirio .. Istifa ediorum lan
insan: ey ruh geldinmi ruh: geldim sorunmu var nan ne bu a.q zırt pırt da çağırılmazki ruhuz die hor görmeyin nan bizi bir zamanlar bizde insandık insan: tamam abi bişi demedik
-ey ruuuh, beni duyuyorsan duymazdan geeel - -aynı böyle işteeeee -
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim
-eyy ruh geldiysen 3 takla at sonrada amuda kalk +tahtaya vursam | |
|
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: ruh çagırma dıyaloglar Paz Mayıs 06, 2007 10:08 pm | |
| insan: ey ruh? ruh: efet insan: bi tost,bi kola
: "{: | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: ruh çagırma dıyaloglar Salı Mayıs 08, 2007 7:12 pm | |
| -ey ruuuh, beni duyuyorsan duymazdan geeel - -aynı böyle işteeeee - güzel fikir | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 36 Nerden : TOZLU YOLLARDAN Memleketim : KARADENİZ İlgi Alanlarım : Karadenizim... Kayıt tarihi : 08/04/07
| |
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: ruh çagırma dıyaloglar C.tesi Tem. 07, 2007 5:55 pm | |
| bizde çok çağırdık ama gelmedi:D | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
| Konu: Geri: ruh çagırma dıyaloglar Paz Tem. 08, 2007 8:51 pm | |
| | |
|
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: ruh çagırma dıyaloglar Ptsi Tem. 30, 2007 9:45 pm | |
| | |
|
| |
melankolik Co-Admin
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 34 Nerden : ßursA Memleketim : Artvın İlgi Alanlarım : tuLuM ve kızLar fUtBoL Kayıt tarihi : 18/10/07
| |
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| |
| |
cakal Biz Karadenizliyiz
| Konu: Geri: ruh çagırma dıyaloglar Cuma Ekim 19, 2007 10:28 pm | |
| :D | |
|
| |
| ruh çagırma dıyaloglar | |
|