www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır!

4 posters
YazarMesaj
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır! Empty
MesajKonu: Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır!   Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır! Icon_minitimePerş. Mayıs 03, 2007 10:30 pm

Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır! Soncagri-gk
Büyük Trabzonspor'un Genel Kurulu'nun, büyük bir teveccüh ile iş başına getirmiş olduğu mevcut Trabzonspor Yönetimi, belki misyonunu değil ama yönetimdeki ömrünü tamamlamıştır.

Bu nedenle, sürekli yapmış olduğunuz yanlışlara yenilerini ilave etmeden, en medeni kararı alarak, inatlaşıp çok sevdiğimiz kulübümüze zarar vermeden derhal Genel Kurul Kararı almanızı bekliyoruz.

Verilen hizmet sözleri tutulamamıştır. Bundan sonra yapabileceğiniz TEK hizmet Mayıs ayı sonu için alınacak GENEL KURUL kararıdır.
https://karadeniz.yetkinforum.com
SusKun!
Administrator
Administrator
SusKun!

Erkek
Memleketim : TRABZON
İlgi Alanlarım : ...

MesajKonu: Geri: Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır!   Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır! Icon_minitimeCuma Mayıs 04, 2007 7:43 pm

paylaşımın için teşekkürler
yunus
Co-Admin
Co-Admin
yunus

Erkek
İlgi Alanlarım : internet-futbol

MesajKonu: Geri: Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır!   Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır! Icon_minitimeSalı Mayıs 15, 2007 7:18 pm

Katılıyorum ama hiç niyetleri yok.
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
İlgi Alanlarım : Karadeniz

MesajKonu: Geri: Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır!   Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır! Icon_minitimeSalı Mayıs 15, 2007 9:08 pm

Son ÇAğrımızı Yaptık Öyle Yada Böyle Gidecek kızdırma beni
https://karadeniz.yetkinforum.com
szymek61
İsteKaradeniz.tk
İsteKaradeniz.tk
szymek61

Erkek
Memleketim : MEsopliYA
İlgi Alanlarım : Trabzon(Spor)_KAZIM KOYUNCU

MesajKonu: Geri: Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır!   Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır! Icon_minitimeÇarş. Haz. 20, 2007 3:24 pm

Evt kesinlikle alıp başlarını gitmeliler yine aynı yanlışlarla yeni bir sezona daha merhaba diyoruz istemeyerek de olsa..Paralı başkanımız bırakıp gitmiyor istikrar istikrar diye yırtınıyor.anlamadığım sizin gibiler yüzünden istikrar olmuyor kalkıp sen bunu değiştirmeye çalışıyorsun..Değişsin ama sen bi kalk git arkandan gelecek belki bunu değiştirir ama istikrar sizle olmasın çünkü sen istikrar deyip dururken Trabzonumuz istikrarsızlığa sıradanlığa gidiyor..bırak git artıkk daha ne duruyorsun..

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Trabzonspor
» ERSUN YANAL TRABZONSPOR'DA
» TRABZONSPOR-Nostaji resimler