blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır! Perş. Mayıs 03, 2007 10:30 pm | |
| Büyük Trabzonspor'un Genel Kurulu'nun, büyük bir teveccüh ile iş başına getirmiş olduğu mevcut Trabzonspor Yönetimi, belki misyonunu değil ama yönetimdeki ömrünü tamamlamıştır. Bu nedenle, sürekli yapmış olduğunuz yanlışlara yenilerini ilave etmeden, en medeni kararı alarak, inatlaşıp çok sevdiğimiz kulübümüze zarar vermeden derhal Genel Kurul Kararı almanızı bekliyoruz. Verilen hizmet sözleri tutulamamıştır. Bundan sonra yapabileceğiniz TEK hizmet Mayıs ayı sonu için alınacak GENEL KURUL kararıdır. Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır! | |
|
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır! Cuma Mayıs 04, 2007 7:43 pm | |
| paylaşımın için teşekkürler | |
|
yunus Co-Admin
Mesaj Sayısı : 203 Yaş : 65 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : internet-futbol Kayıt tarihi : 02/05/07
| Konu: Geri: Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır! Salı Mayıs 15, 2007 7:18 pm | |
| Katılıyorum ama hiç niyetleri yok. | |
|
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| |
szymek61 İsteKaradeniz.tk
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 35 Nerden : Dünyada Bir Yerdeyim.. Memleketim : MEsopliYA İlgi Alanlarım : Trabzon(Spor)_KAZIM KOYUNCU Kayıt tarihi : 05/04/07
| Konu: Geri: Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır! Çarş. Haz. 20, 2007 3:24 pm | |
| Evt kesinlikle alıp başlarını gitmeliler yine aynı yanlışlarla yeni bir sezona daha merhaba diyoruz istemeyerek de olsa..Paralı başkanımız bırakıp gitmiyor istikrar istikrar diye yırtınıyor.anlamadığım sizin gibiler yüzünden istikrar olmuyor kalkıp sen bunu değiştirmeye çalışıyorsun..Değişsin ama sen bi kalk git arkandan gelecek belki bunu değiştirir ama istikrar sizle olmasın çünkü sen istikrar deyip dururken Trabzonumuz istikrarsızlığa sıradanlığa gidiyor..bırak git artıkk daha ne duruyorsun.. | |
|