| evliligin erkeklere kazandirdiklari | |
|
+3CiCiKIZ blackseastorm ZeHiRLi BaL 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ZeHiRLi BaL İsteKaradeniz.tk
| |
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Perş. Mayıs 03, 2007 10:10 pm | |
| Aman Allah Korusun Evlenmeyun Uşaklar | |
|
| |
ZeHiRLi BaL İsteKaradeniz.tk
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Perş. Mayıs 03, 2007 10:13 pm | |
| Mustafa sen evlen ben sana önlük takmazsam düğünde bende Zehirli Bal değilim nan: "{: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Perş. Mayıs 03, 2007 10:16 pm | |
| Evlenmem Delimiyim Ben Bekar Duracağum evlenup Dertli Başı Belayami sokacağum Yavuz Tonyalı ... Bakacağuk zehirli Bal | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 36 Nerden : TOZLU YOLLARDAN Memleketim : KARADENİZ İlgi Alanlarım : Karadenizim... Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Cuma Mayıs 04, 2007 9:55 pm | |
| Yok yok emzik takcam boynuna | |
|
| |
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Cuma Mayıs 04, 2007 10:40 pm | |
| O Kadarda Değil Evlenmem Ben kolay Kolay Özgürlüğü Seven bir İsan Kolay Kolay Evlenmez ... | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 36 Nerden : TOZLU YOLLARDAN Memleketim : KARADENİZ İlgi Alanlarım : Karadenizim... Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari C.tesi Mayıs 05, 2007 7:55 pm | |
| - BlackseastorM demiş ki:
- O Kadarda Değil Evlenmem Ben kolay Kolay Özgürlüğü Seven bir İsan Kolay Kolay Evlenmez ...
bu laftan sonra seni kendi ellerimle evlendiricem yandın sen başına musallat ediyimde benim gibi bi deliyi ye kafayı | |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari C.tesi Mayıs 05, 2007 8:45 pm | |
| | |
|
| |
ettka Misafir
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Salı Haz. 12, 2007 11:31 pm | |
| |
|
| |
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Çarş. Haz. 13, 2007 8:54 pm | |
| evlenmeyıpte ne yapacan kardes :D:D ama bulasıkları yıkama sakın ha onluk takım deme :D:D:D:D | |
|
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Çarş. Haz. 13, 2007 9:24 pm | |
| yıkıcak tani eşine yardım etcek erkek ev iş iyapmaz diye bişey yok... | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Çarş. Haz. 13, 2007 9:48 pm | |
| sen ev işi yapan bi erkekle evlen o zaman güzel kardeşim. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Cuma Haz. 15, 2007 8:29 am | |
| - fatma_81 demiş ki:
- yıkıcak tani eşine yardım etcek erkek ev iş iyapmaz diye bişey yok...
yardım edecek hanımıda bu kadar deıl fatma_81 bu kadar yardım lightliga kacıyor soralım arkadaslara ben de biraz ligh tım diyecek yoktur deıl mı arkadaslar yanılıyormuyum..... | |
|
| |
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Cuma Haz. 15, 2007 8:30 am | |
| - CiCiKIZ demiş ki:
- sen ev işi yapan bi erkekle evlen o zaman güzel kardeşim.
cok guzel soylemıssın CiCiKIZ :D:D:D: | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Cuma Haz. 15, 2007 11:49 am | |
| - turkish demiş ki:
- CiCiKIZ demiş ki:
cok guzel soylemıssın CiCiKIZ :D:D:D: Çok güzel sölerimde bu arada yrdım edecek etmesinede kadının yaptıgı gibi yapamaz hiç bir işi erkekler bu işler kabiliyet isteyen işler.Reklam kokan hareketleri bırakmak lazım:D | |
|
| |
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Cuma Haz. 15, 2007 6:09 pm | |
| - CiCiKIZ demiş ki:
- turkish demiş ki:
- CiCiKIZ demiş ki:
cok guzel soylemıssın CiCiKIZ :D:D:D: Çok güzel sölerimde bu arada yrdım edecek etmesinede kadının yaptıgı gibi yapamaz hiç bir işi erkekler bu işler kabiliyet isteyen işler.Reklam kokan hareketleri bırakmak lazım:D cok kabiyetlisiniz zaten ona sozumuz yok canım ama reklam yapmaya da gerek yok yuk genelde erkeklerın ustunde olur. Ama bir lafta var tabıkı Yuvayı dısı kus yapar.. ama fatma_81 ıstedıgı dısını erkek kus yapar... demeye gelıyor :D:D:D:D:D | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Cuma Haz. 15, 2007 7:19 pm | |
| ben böyle cam silen, bulaşık çamaşır yıkayan erkek istemem, erkek dediğin böyle olmaz, ben istemem sözünü geçirecek ama ben dinlemiycem | |
|
| |
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari C.tesi Haz. 16, 2007 11:05 am | |
| - yağmur damlası demiş ki:
- ben böyle cam silen, bulaşık çamaşır yıkayan erkek istemem, erkek dediğin böyle olmaz, ben istemem
sözünü geçirecek ama ben dinlemiycem nede guzel bır sey ıstıyorsun sen meral hem erkeğin sözü gececek hemde sen dınlemeyeceksın nasıl olacak bu ıs meral | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari C.tesi Haz. 16, 2007 4:41 pm | |
| en güzel yanı da bu zaten, o kişi beni koruyacak, bana karışacak ama arada bende naz yapacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari Paz Haz. 17, 2007 1:06 pm | |
| - yağmur damlası demiş ki:
- en güzel yanı da bu zaten, o kişi beni koruyacak, bana karışacak ama arada bende naz yapacağım
haklısın sızın ılgı cekmenızın bır nedenıde bu olması lazım cok tatlı oluyorsunuz naz yapınca biri var daha cok tatlı oluyor ama YoKmUs artık | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
| Konu: Geri: evliligin erkeklere kazandirdiklari C.tesi Tem. 07, 2007 5:15 pm | |
| turkish herşey de senin yaraya parmak basio yani | |
|
| |
| evliligin erkeklere kazandirdiklari | |
|