SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| |
yunus Co-Admin
Mesaj Sayısı : 203 Yaş : 65 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : internet-futbol Kayıt tarihi : 02/05/07
| Konu: Geri: Volkan Konak Çarş. Mayıs 16, 2007 8:48 am | |
| Karadenizin en kültürlü,akıllı ve çok yönlü sanatcısı,çok sever ve sürekli dinlerim. | |
|
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: Volkan Konak Çarş. Mayıs 16, 2007 8:16 pm | |
| Karadeniz Müziğini Gitara Eşlik Ettiren İlk Sanatçımız Kimse Bu Gerçeğin Üzerine Yatmasın Volkan Konak Kişiliğiyle Tanınan Gurur Verici Bir Sanatçımızdır | |
|
ettka Misafir
| Konu: Geri: Volkan Konak Salı Tem. 03, 2007 5:51 pm | |
| güzel şaarkıları olabilir ama ben sevmiyorum... |
|
szymek61 İsteKaradeniz.tk
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 35 Nerden : Dünyada Bir Yerdeyim.. Memleketim : MEsopliYA İlgi Alanlarım : Trabzon(Spor)_KAZIM KOYUNCU Kayıt tarihi : 05/04/07
| Konu: Geri: Volkan Konak Salı Tem. 24, 2007 6:47 pm | |
| Tam bir Karadeniz millliyetçisi ve bunu gitttiği her yerde öyle güzel anlatıyorkii..Ayrıca nereden geldiğini bilen özünü hiç unutmayan ve harika bir yüreği olan Karadeniz Kültürünü en güzel yönleriyle anlatan,mükemmel bir kültüre sahip olan ender değerlerimizden biridir..Şarkılarını da yürekten okuması beni ayrı etkliler sanki söylerken yaşıyorr şarkıyı..Böyle değerlerimize sahip çıkalım.. | |
|