zafer_holo İsteKaradeniz.tk
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 37 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON/DERNEKPAZARI İlgi Alanlarım : HERŞEY Kayıt tarihi : 01/09/07
| Konu: Geri: Karadeniz'in Neresindensiniz ? Perş. Ekim 18, 2007 6:10 pm | |
| ben mii hey gidi hey TRABZON İLİ DERNEKPAZARI İLÇESİ ÇALIŞANLAR KÖYÜNÜN BİR NUMARALII AİLESİNDEN KUŞMANOĞULLARINDANIM canını yedugum ahhh holo ahhh gelemedum oraya bu senedeeeee | |
|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: Karadeniz'in Neresindensiniz ? Perş. Ekim 18, 2007 6:12 pm | |
| - zafer_holo demiş ki:
- ben mii hey gidi hey TRABZON İLİ DERNEKPAZARI İLÇESİ ÇALIŞANLAR KÖYÜNÜN BİR NUMARALII AİLESİNDEN KUŞMANOĞULLARINDANIM canını yedugum ahhh holo ahhh gelemedum oraya bu senedeeeee
sıkmA cAnını gıdersın.. ßAk bızde dernekpazari sitesi Acdık 2 hAfta önce..dost sıtemız.. www.dernekpazarigenclik.net | |
|
melankolik Co-Admin
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 34 Nerden : ßursA Memleketim : Artvın İlgi Alanlarım : tuLuM ve kızLar fUtBoL Kayıt tarihi : 18/10/07
| Konu: Geri: Karadeniz'in Neresindensiniz ? Perş. Ekim 18, 2007 7:47 pm | |
| | |
|
Mr.bLa Biz Karadenizliyiz
| Konu: Geri: Karadeniz'in Neresindensiniz ? Cuma Ekim 19, 2007 10:10 am | |
| | |
|
cam_prens Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 34 Nerden : BURSA Memleketim : TRABZON Kayıt tarihi : 12/06/07
| |
melankolik Co-Admin
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 34 Nerden : ßursA Memleketim : Artvın İlgi Alanlarım : tuLuM ve kızLar fUtBoL Kayıt tarihi : 18/10/07
| |