Yilmazer_08 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 36 Nerden : Sakarya Memleketim : Artvin/Hopa İlgi Alanlarım : Karadeniz'im ve Trabzonsporum Kayıt tarihi : 05/04/07
| Konu: TÜRKİYE'DE YILIN FIKRASI SECILMIS!!! Paz Nis. 29, 2007 4:35 pm | |
| TÜRKİYE'DE YILIN FIKRASI SECILMIS!!! Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay; Yasli bir amca, eseginin üzerinde karayolunda seyretmektedir. Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler ve durdururlar. Polis: Be amca, necin dakman golani?[Be amca, niçin takmıyosun emniyet kemerini ] (Golan: Emniyet kemeri.)
Amca: Dakmam be iste!
Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik.
Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele isim var. >> Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi? Amca:
Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen, esege üç milyon ödeycen.
Amca: Bana kes o zaman.
Polis: Neden sana keseyon amca?
Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu | |
|
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| |
viyali61 Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 36 Nerden : istanbul Memleketim : trabzon/DERNEKPAZARI İlgi Alanlarım : trabzon Kayıt tarihi : 14/04/07
| Konu: Geri: TÜRKİYE'DE YILIN FIKRASI SECILMIS!!! Çarş. Mayıs 02, 2007 9:48 am | |
| | |
|
lazkizi61 Biz Karadenizliyiz
| Konu: Geri: TÜRKİYE'DE YILIN FIKRASI SECILMIS!!! Çarş. Mayıs 02, 2007 3:22 pm | |
| | |
|
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: TÜRKİYE'DE YILIN FIKRASI SECILMIS!!! Salı Mayıs 29, 2007 4:10 pm | |
| tam polislik esegi buldular haa | |
|
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: TÜRKİYE'DE YILIN FIKRASI SECILMIS!!! Salı Haz. 12, 2007 11:16 pm | |
| | |
|
esraygtt İsteKaradeniz.tk
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 36 Nerden : Düzce Memleketim : TrAbZoN İlgi Alanlarım : Tİziano müzik kitap internet Kayıt tarihi : 18/06/07
| |