| GÜZEL SÖZLER | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: GÜZEL SÖZLER Cuma Nis. 27, 2007 9:05 pm | |
| YÜREĞİMİZLE GÖRMEK
Yüreğiyle görmeye başlayınca insan, işte o zaman görüyor kötülüğün içine gizlenmiş iyiliği. O zaman içine akıttığın gözyaşlarından denizler oluşmuyor ve bu denizlerde fırtınalar kopmuyor. O zaman, dünyanın kötülüğünden, seni anlamadığından şikayet etmiyorsun. Anlıyorsun ki, kötülük de iyilik de senin içinde. Şeytan da sensin, melek de... | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: GÜZEL SÖZLER Paz Nis. 29, 2007 8:31 pm | |
| BENİM KALBİM Bir çok kişi girdi bu kalbe,birçok kişi de çıkmak istedi.. Kimseyi ne girmesi için nede çıkması için zorladı bu kalp.. Gidene hoşçakal demeyi bilecek kadar kibar,geri dönene HAYIR diyecek kadar kaba,Bir kalp benim ki.. O çok iyi biliyor,Gidenlerin çoğu onu uzaktan takip ediyor.! ve o kalbin küçük bir mesajı var gidenlere; Her giden biliyorum ki beni uzaktan seyretmekte,onlara çok mutluluklar diliyorum ve iyi seyirler diliyorum..Benden uzak sevdiklerine yakın olsunlar......... Benim kalbime girilmesi kolay,çıkmasıda kolay fakat bi kere çıktın mı kalbimden, GERİ GİREBİLMESİ İMKANSIZ.... | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
| Konu: Geri: GÜZEL SÖZLER Cuma Mayıs 04, 2007 8:04 pm | |
| YÜREĞİNİZİ GÜLÜMSETECEK İNSANI BULUN
Dış görünüşe bakmayın aldatabilir Zenginliği aramayın o bile solabilir Sizi gülümseten birini arayın Çünkü sadece bir gülümseme Karanlık bir günü aydınlatır Yüreğinizi gülümsetecek insanı bulun | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
| Konu: Geri: GÜZEL SÖZLER Cuma Mayıs 04, 2007 8:05 pm | |
| BİR ŞANSINIZ VAR
Ne istiyorsanız onun hayalini kurun Gitmek istediğiniz yere gidin Olmak istediğinizi olun Çünkü sadece bir hayatınız var Ve bütün yapmak istediklerinizi yapmak için Bir şansınız var! | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
| Konu: Geri: GÜZEL SÖZLER C.tesi Mayıs 12, 2007 10:20 am | |
| HERŞEYSİN!
Kimsin nesin? En zor zamanimda hayatimin ortasina dusen Iyilik melegi mi? Yoksa her hareketiyle beni kahreden Bir hain mi? Yoksa ikisi de degil mi? Tanimadan sevdigim, adini bile bilmedigim Sesini her duydugumda nefesimin kesildigi Her gordugumde kalbimin durdugu Kisa zamanda cok sevdigim birisin iste.. Belki de bu aralar herseyimsin. Hayata baglanmami saglayan tek seysin Herseysin! | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
| Konu: Geri: GÜZEL SÖZLER Perş. Mayıs 17, 2007 6:41 pm | |
| sokaklar sesim..SEN ise, NEFESİM...
Bugün yine yalnızım..yalnızlıkların bilemeyeceği kadar bir yalnızlık.. nefes alsam sesimi duyuyorum..nefes alamamaklar oluyor sesim... nefeslerken bile, gözlerimde SEN varsın.. gözlerimin sokaklarındaki SEN... çıkamıyorsun benden..gözlerimle soluduğum sesimden... bilmeliydim küçük harflerle "ben" yazılmasını, ve "sen" yazılmasını... UNUTMA...gözlerimdeki çıkmaz sokaklardasın.. sokaklar sesim..SEN ise, NEFESİM.. | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
| Konu: Geri: GÜZEL SÖZLER Perş. Mayıs 17, 2007 6:43 pm | |
| SANA İNAT YAŞAYACAĞIM BU HAYATI
Ellerimle tutuyorum artık hayatı... Yakalamaya çalışıyorum, zindan ettiğim zamanı.. Artık herşey farklı olacak.. Eski ben'le karşı karşıyasın.. İster ağla, ister sevin; Sana inat yaşayacağım bu hayatı... | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
| Konu: Geri: GÜZEL SÖZLER Perş. Haz. 07, 2007 7:02 pm | |
| YÜREĞİMDEKİ BU ATEŞ NİYE?
Sen, dağlarca denizlerce uzaktaki sevgili bilirmisin? Bende özlerim seni, sesini duymamış ,yüzünü görmemiş olsamda, bir kere tenine dokunmasamda Özlerim, merak ederim seni... Mesela gözlerini merak ederim, iri mi ? siyah mı ? ela mı? diye, Saçlarını merak ederim, uzun mu? siyah mı? kızıl mı? diye bilemiyorumki... Ben seni bilmez, sen beni bilmezken, Yüreğimdeki bu ateş niye?... | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
| Konu: Geri: GÜZEL SÖZLER Perş. Haz. 07, 2007 7:06 pm | |
| HOŞÇAKAL AŞKLARIN EN GÜZELİ
Hoşçakal aşkların en güzeli,şimdi ayrılık vakti... Bir merhabanın vedası ağır gelsede yüreğime GİTMESİ GEREKEN GİTMELİ. Gecelerin bir yanı hasrete çıkar hep demiştim sana.. Mutluluk kalmaz aşık adamın yanında.. Bir pastane akşamı , yada bir durak sabahı ANSIZIN BASAR YÜREĞİNE AYRILIK... Ve hüzne sevdalı olan yanlarına, bayram olur sen giderken.. Ben yağarım ardından, toz olurum yollarına... "Bahar sende kalır...bende kış olur" "AĞLAMAK ÖZGÜRLÜKSE,GÖZLERİM ÖZGÜR ARTIK ALABİLDİĞİNE" | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
| Konu: Geri: GÜZEL SÖZLER Perş. Haz. 14, 2007 6:17 pm | |
| BELKİ YANIMDA OLMASAN DA
Belki yanımda olmasan da seni görebildiğim için seviyorum böyle körü körüne bir tutkuyla. Nedeni ne olursa olsun sen benim hayatıma sağanak yağmurlardan sonra açan parlak bir güneş gibi girdiğinden beri AŞK, bir gün bir yerlerde beraber olabilme umuduyla yaşamaktır benim için sevgilim ... | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
| Konu: Geri: GÜZEL SÖZLER Cuma Haz. 22, 2007 2:03 pm | |
| AŞK
Aşk nasıl anında girerse kanına Öylece çeker gider farkına bile varamazsın Anladığında ise bir damla gözyaşı ola ki aksın Onu da utancından gururundan yada Yüreğinde saklar akıtamazsın... | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
| Konu: Geri: GÜZEL SÖZLER Cuma Haz. 22, 2007 2:05 pm | |
| DOĞRUYU BULMAK
Asalet; boyda değil soydadır... İncelik; belde değil dildedir... Doğruluk; sözde değil özdedir... Namus; bacak arasında değil yürektedir... Güzellik; yüzde değil bakan gözlerdedir... | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
| Konu: Geri: GÜZEL SÖZLER Cuma Haz. 22, 2007 2:09 pm | |
| SESSİZ ÇIĞLIK
Sık sık gülen insanlar, Kalplerinde en çok acıyı taşıyanlardır. Hatta bazen öyle sesli gülerler ki, Hıçkırıklarının sesi bile duyulmaz... | |
|
| |
| GÜZEL SÖZLER | |
|