blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Güzel bir kaç satır bıraktın bana Salı Nis. 24, 2007 9:38 pm | |
| Kapkara, simsiyah bir geceydi ... Ellerimi bırakmayı seçmiştin, benden vazgeçmeyi. Oysa, büyülü bir gün diyordum ,,, gitmelere dayanamazsın diyordumm ,,, vazgeçemeyizz diyordum. Sana gitme diyemedim , korktum. Utancımdan bakamadım gözlerine ... Canım çok yandı ,,, ama diyemedimmm ... ... Güzel bir kaç satır bıraktın bana. Bir de ... içi boş bir çikolata kutusu. Evet, kutusunu hala saklıyorum. Atamadım. Her baktığımda , yüzümde güzel tebessümler oluşturan boş bir kutu. Hala çikolata kokuyor ... Bana yazdığın satırları koymak istedim içinee ... Sonra , vazgeçtim. Kokusu sinmesin hiç bir yaprağa. ... Nasıl bir boşluktur bu ? , nasıl bir yalnızlıktır ? . Bir gidiyorsun içimden , bir dönüyorsun bir öncekinden daha da acı verircesine. Sensizzz dolduramıyorum içimii ... Yaşıyorum , gülüyorum , arkadaşlarımla bol bol sohbet ediyorum . Sonra , Bir kenara çekilip sana şiirler yazıyorum . Ayrılığımızı yazıyorum ... Nasıl gittiğini ... nasıl engel olamadığımı anlatıyorum ... Sonra , Unutmayı deniyorum, Yabancı sevdalarda dolanmayı , bilmediğim yüreklerde var olmayı . Olmuyor. Her defasında canı yanıyor birilerinin. Sonra, Bir şarkı dinliyorum. Yine şarkıda sen varsın , ve yine bir ayrılık hikayesi ... Yine sonra, Hani bana yazdığın o satırlarr ... Yırtıp atmak için alıyorum elime kağıt parçalarını ... Yapamıyorum. Öyle yoruldum ki kendi içimdeki gel-git lerdennn ... Bitiremediklerimden ... Kararsızlıklarımdan ... Geri dön ... geri dön ... Ne olur geri dön ... Uzanıp tutuver elimi birgün. | |
|
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: Güzel bir kaç satır bıraktın bana Çarş. Nis. 25, 2007 4:55 pm | |
| Yaşıyorum , gülüyorum , arkadaşlarımla bol bol sohbet ediyorum . Sonra , Bir kenara çekilip sana şiirler yazıyorum . Ayrılığımızı yazıyorum ... Nasıl gittiğini ... nasıl engel olamadığımı anlatıyorum ... Sonra , Unutmayı deniyorum, Yabancı sevdalarda dolanmayı , bilmediğim yüreklerde var olmayı . Olmuyor. harika bir paylaşımdı tşkler... | |
|
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: Güzel bir kaç satır bıraktın bana Çarş. Nis. 25, 2007 6:40 pm | |
| - yağmur damlası demiş ki:
Yaşıyorum , gülüyorum , arkadaşlarımla bol bol sohbet ediyorum . Sonra , Bir kenara çekilip sana şiirler yazıyorum . Ayrılığımızı yazıyorum ... Nasıl gittiğini ... nasıl engel olamadığımı anlatıyorum ... Sonra , Unutmayı deniyorum, Yabancı sevdalarda dolanmayı , bilmediğim yüreklerde var olmayı . Olmuyor.
harika bir paylaşımdı tşkler... Beğeniceğinizden Emindim Çünki Sadece Yaşaynlar Bilir | |
|