DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: ALdatıLan PortakaL. Paz Nis. 22, 2007 6:16 pm | |
| | |
|
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: ALdatıLan PortakaL. Paz Nis. 22, 2007 6:36 pm | |
| portakallar bile aşk acısı çekiyor tşkler paylaşım için... | |
|
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: ALdatıLan PortakaL. Paz Nis. 22, 2007 6:39 pm | |
| Ben Teşekkur ederım. yağmur damlası | |
|
ettka Misafir
| Konu: Geri: ALdatıLan PortakaL. Çarş. Haz. 06, 2007 9:58 pm | |
| |
|
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: ALdatıLan PortakaL. Ptsi Haz. 11, 2007 11:09 pm | |
| portakallar bile aşk acısı çekiyor tşkler paylaşım için... _________________ Mevsimler geliyor ve geçiyor hayatımdan Bir yarım hep eksik Bir yarım hep sensiz kalıyor Görmüyor musun? Duymuyor musun? Yüreğime YAĞMURLAR yağıyor YAĞMURLAR yüreğime ağlıyor Sen bilmiyorsun... alıntıdır yağmur damlası sıteye gırmemıstım alıntı yapınca farklı bır sayfa cıkıyor fazla vaktımde yok arastıramadım kusura bakmayın valla dogru soyluyorsun portakallar bıle ask acısı cekerken ınsanların cekmesı cok normal deıl mı ? | |
|
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: ALdatıLan PortakaL. Ptsi Haz. 11, 2007 11:10 pm | |
| paylaşım için tşklr DeadNeverCry.. | |
|
| |