yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: YİNE AKŞAM OLUYOR Paz Nis. 22, 2007 2:06 pm | |
| Yine akşam oluyor Geceye doğru yol alıyor saatler Yavaş yavaş sessizlik hakim oluyor Ben ise bitiyorum Halsizlik çöküyor üstüme Gün ağırlığını şimdi hissettiriyor Bitti dediğim anda Gün şimdi başlıyor
Düşünüyorum yarını Sabahı, güneşi düşünüyorum Ne zaman geçecek saatler Ne zaman sona erecek Bu tarifsiz geceler Ne zaman...
Olmuyor bitmiyor bugün de Çaresiz bekleyişim hala devam ediyor Niye bu kadar çok istiyorum sabahı Yarının güzel olacağını Mutluluğun o günde saklı olduğunu Kim biliyorki ben inanayım
Karar verdim artık Herşeyin cevabını bulmaya Gecenin neden bu kadar uzun Sabahın ise neden bu kadar uzak olduğunu Bulmaya gidiyorum İnşallah birgün dönerim
YAĞMUR DAMLASI | |
|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: YİNE AKŞAM OLUYOR Paz Nis. 22, 2007 2:08 pm | |
| Karar verdim artık Herşeyin cevabını bulmaya Gecenin neden bu kadar uzun Sabahın ise neden bu kadar uzak olduğunu Bulmaya gidiyorum İnşallah birgün dönerim
teşekkurler yağmur damlası | |
|