DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: * * *HiPeRmAnYaK* * * Cuma Nis. 20, 2007 1:53 pm | |
| sitedekı arkadaslarını genel mod olduğu için aşalayan bır hareket yapdın ıçın genel mod'lugun bır hafta elınden alınmısdır eğer bu hareketıne devam edersen siteden tamamen uzaklastırılacaksın .
bölye kısılere ıhtıyacımız yokdur.bunu pesın pesın sölıyeyım sana .bu yanlısı yapan babamın oğluda olsa acımam .
İSTEKARADENİZ.TK - YÖNETİMİ
En son tarafından Perş. Nis. 26, 2007 9:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
gurgula_0061 Co-Admin
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 34 Nerden : TRaBZoN... Memleketim : TRaBZoN... İlgi Alanlarım : FuTBoL, su ve kalorifer tesisatı yapMAK Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: * * *HiPeRmAnYaK* * * Ptsi Nis. 23, 2007 11:24 am | |
| Ben hiçbirşey yapmadım yanlış anlama sonucunda ceza aldım saygı duyuyorum bir daha böyle birşey olmayacak | |
|
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: * * *HiPeRmAnYaK* * * Ptsi Nis. 23, 2007 2:57 pm | |
| - * * *HiPeRmAnYaK* * * demiş ki:
- Ben hiçbirşey yapmadım yanlış anlama sonucunda ceza aldım saygı duyuyorum bir daha böyle birşey olmayacak
yanlıs anlasılan bıse yok..senınde dedığın gıbı bundan sonra insallah böle bise olmas. | |
|
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: * * *HiPeRmAnYaK* * * Ptsi Nis. 23, 2007 8:41 pm | |
| Olayı Tamamen Araştırıp Böyle Bir Karara Vardığını Düşünüyorum Kerem Denize Gelince Böyle Bişey Yapacağını Sanmıyorum Karşı Tarafı dinlemedim Ama Bu Konuyu Kerem ARaştırdığı İçin Böyle Bir Karar Vermiş Saygı Duyuyorum Denizide Siteden Banlamanı İstemiyorum Onuda Söyliyim Gereksiz Şeylerden Ötürü Banlanmaya Karşıyım | |
|
| Konu: Geri: * * *HiPeRmAnYaK* * * Cuma Nis. 27, 2007 1:34 pm | |
| konu, tarafımdan kilitlenmişdir. 27.04.2007 | |
|