fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi? Ptsi Nis. 16, 2007 5:36 pm | |
| Günümüz dünyasında, suç olaylarının önüne geçmede hangisi daha önemli ve daha etkili bir yer tutar sizce? Kanunlar mı yoksa eğitim mi? bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim.. | |
|
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi? Ptsi Nis. 16, 2007 9:48 pm | |
| bence eğitim çünkü ör:bir evin temeli sakat olursa ilerde nasıl olur düşünün artık | |
|
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi? Perş. Mayıs 17, 2007 6:52 pm | |
| kanunlar günümüzde de var fakat suç işlemeye halen devam ediliyor. Bunun en büyük sebebi eğitimde yaşanılan sorunlar.
Eğitim derken sadece okulda verilen fizik, matematik, edebiyat, tarih gibi dersler değil; aileden gelen terbiyede eğitimdir ve bir kişinin gelişmesinde çok önemlidir. Bu yüzden ilk önce eğitim gerekiyor. | |
|
ettka Misafir
| Konu: Geri: Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi? Salı Tem. 03, 2007 5:28 pm | |
| ya basta eğtim ama kurallarında olması lazım ama ilj basta eğtim şart |
|