www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi?

3 posters
YazarMesaj
fatma_81
Sitenun GüLi
Sitenun GüLi
fatma_81

Kadın
Memleketim : trabzon

Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi? Empty
MesajKonu: Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi?   Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi? Icon_minitimePtsi Nis. 16, 2007 5:36 pm

Günümüz dünyasında, suç olaylarının önüne geçmede hangisi daha önemli ve daha etkili bir yer tutar sizce?
Kanunlar mı yoksa eğitim mi?

bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim..
SusKun!
Administrator
Administrator
SusKun!

Erkek
Memleketim : TRABZON
İlgi Alanlarım : ...

MesajKonu: Geri: Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi?   Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi? Icon_minitimePtsi Nis. 16, 2007 9:48 pm

bence eğitim çünkü ör:bir evin temeli sakat olursa ilerde nasıl olur düşünün artık
yağmur damlası
Moderatör
Moderatör
yağmur damlası

Kadın
Memleketim : TRABZON
İlgi Alanlarım : müzik dinlemek

MesajKonu: Geri: Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi?   Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi? Icon_minitimePerş. Mayıs 17, 2007 6:52 pm

kanunlar günümüzde de var fakat suç işlemeye halen devam ediliyor. Bunun en büyük sebebi eğitimde yaşanılan sorunlar.

Eğitim derken sadece okulda verilen fizik, matematik, edebiyat, tarih gibi dersler değil; aileden gelen terbiyede eğitimdir ve bir kişinin gelişmesinde çok önemlidir. Bu yüzden ilk önce eğitim gerekiyor.
ettka
Misafir

MesajKonu: Geri: Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi?   Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi? Icon_minitimeSalı Tem. 03, 2007 5:28 pm

ya basta eğtim ama kurallarında olması lazım
ama ilj basta eğtim şart

Suçun Önlenmesinde Kurallar mı Daha Etkilidir, Eğitim mi?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» kurallar