| kaybettiklermzi geri vercek olsydı zamn,ne dlerdniz yarndan? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: kaybettiklermzi geri vercek olsydı zamn,ne dlerdniz yarndan? Ptsi Nis. 16, 2007 5:34 pm | |
| keşkeler çok olmuştur hayatımızda...keşkesiz bi hayat geçirebilseydik keşke...peki zaman kaybettiklerimizi geri verecek olsaydı ne dilerdiniz ondan?? | |
|
| |
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: kaybettiklermzi geri vercek olsydı zamn,ne dlerdniz yarndan? Ptsi Nis. 16, 2007 9:49 pm | |
| pişman olduğum yerleri dilerdim bence ya sizce | |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: kaybettiklermzi geri vercek olsydı zamn,ne dlerdniz yarndan? Cuma Nis. 20, 2007 9:22 am | |
| | |
|
| |
yağmur damlası Moderatör
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 35 Nerden : İSTANBUL Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: kaybettiklermzi geri vercek olsydı zamn,ne dlerdniz yarndan? C.tesi Nis. 21, 2007 10:12 pm | |
| bu seneyi tekrar baştan yaşamak isterdim çok hatalarım oldu | |
|
| |
lazkizi61 Biz Karadenizliyiz
| Konu: Geri: kaybettiklermzi geri vercek olsydı zamn,ne dlerdniz yarndan? Ptsi Nis. 23, 2007 1:17 pm | |
| BENDE SEVDIGIMI GERI ISTERDIM ONU KAYBETTIMDE:( | |
|
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: kaybettiklermzi geri vercek olsydı zamn,ne dlerdniz yarndan? Ptsi Nis. 23, 2007 10:45 pm | |
| Hayatta Keşke Dememek İçin Çaba Gösterin Çünki Şöyle Bir ŞEy Varki Hiç Bi Zaman Dilimini Geriye alamıyoruz Bu Yüzden İmkansızları İstemek İnsana Acı Verir Keşkelerle Dolu Yaşam Aslında boş Bir Yaşamdır Keşkesiz Bir Yaşam Diliyorum İnsanlığa ... | |
|
| |
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: kaybettiklermzi geri vercek olsydı zamn,ne dlerdniz yarndan? Perş. Nis. 26, 2007 9:19 pm | |
| ne kadar çaba gösterirsen göster yinede kesinlikle keşke diyor insan | |
|
| |
| kaybettiklermzi geri vercek olsydı zamn,ne dlerdniz yarndan? | |
|