| Sende güzel FIKRA var mı ? | |
|
+4DeadNeverCry Yilmazer_08 SusKun! fatma_81 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| |
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| |
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Ptsi Nis. 16, 2007 5:24 pm | |
| | |
|
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Ptsi Nis. 16, 2007 5:25 pm | |
| | |
|
| |
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Ptsi Nis. 16, 2007 9:54 pm | |
| tesekkürler baya güzelmiş :d haha | |
|
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Ptsi Nis. 16, 2007 10:21 pm | |
| | |
|
| |
Yilmazer_08 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 36 Nerden : Sakarya Memleketim : Artvin/Hopa İlgi Alanlarım : Karadeniz'im ve Trabzonsporum Kayıt tarihi : 05/04/07
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Ptsi Haz. 11, 2007 7:08 pm | |
| Çalişiyruk:)))
Temel, bir grup arkadaşıyla çukur açıyormuş Bir başka grup da gelip çukurları kapatıyormuş
Adamın biri çok merak etmiş ve ne yaptıklarını sormuş.
Temel;
-Bir grup daha vardu, onlarda f idan dikeydu, bu cün gelmedular, piz da pizim işler geri kalmasun diye çalişiyruk... | |
|
| |
Yilmazer_08 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 36 Nerden : Sakarya Memleketim : Artvin/Hopa İlgi Alanlarım : Karadeniz'im ve Trabzonsporum Kayıt tarihi : 05/04/07
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Ptsi Haz. 11, 2007 7:09 pm | |
| temelle dursun amerikaya gitmişler.bir dükkanın önünden geçerken bir yazı dikkatlerini çekmiş her kı zıldereli kafasına 10 $ bizimkiler soluğu dükkanda almışlar işin aslını astarını öğrenmişler.gerekli ekipmanları yanlarına alarak ormanın yolunu tutmuşlar.ilk gün 10 kafa getirmişler.100 $ almışlar.2. gün 15 kafa 3.gün 20 derken dükkan sahibine biz aylık getirmek istiyoruz olurmu demişler.ve ormanın yolunu tutmuşlar. ilk gün 35 kızıldereli görmüşler 34 nü vurmuşlar biri kaçmış.onuda yarın hallederi z diyip yatmışlar.ertesi sabah temel kalkmış bir bakmış ön taraf kızıldereli kaynıyor sağa bakmış ay nı sola bakmış aynı arkası aynı çadıra dönüp seslenmiş kalk dursun ETRAF KIZILDERELİ KAYNIYO...
| |
|
| |
Yilmazer_08 Sitenun GüLi
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Ptsi Haz. 11, 2007 7:12 pm | |
| | |
|
| |
Yilmazer_08 Sitenun GüLi
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Ptsi Haz. 11, 2007 7:14 pm | |
| ŞAKACI ADAM Adamın biri kendini dev aynasında görürmüş. Bir gün yolda giderken bir karınca görmüş. Ayağını karın canın üstünde tutarak,“ Küçük yaratık, istesem senin üstüne basarım ölürsün ”demiş. Bunun üzerine karınca “ Sıkıysa öldür de görelim “ demiş ve hemen otların arasında kaybolmuş. Adam otları eze eze karıncanın peşine düşmüş. Karınca kaçarken yerini belli etmek için arada bir ıslık çalarmış. Sonunda, karınca bir ayı inine girmiş, tabii ki adam da peşinden. Karşısında bir ayı gören adam kaçmak is temiş, fakat ayı adamı yakalamış. Karıncaya “ Bu adam seni niye kovalıyordu? “ diye sormuş. Karınca da olanları anlatmış. Bunun üzerine ayı adama: “ Demek dayısın ha?..Bana kabarsana ” demiş. Adam, şa kalaşıyordum, demiş. Karıncadan özür dilemiş, ayıya yalvarmış, yakarmış, güç bela canını kurtarmış.
| |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| |
| |
Yilmazer_08 Sitenun GüLi
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Ptsi Haz. 11, 2007 7:18 pm | |
| GÖKDELEN Bir gün temel ile dursun amerikaya giderler.amerika sokaklarında gezinirken büyük bir merakla etrafa göz gezdirirler.temel büyük büyük gökdelenlere hayretle bakar ve dursuna dönüp: _ula dursun bi adam bu gökdelenlerin üzerinden düşse iki günde anca yere varıp,ölür. Dursunda temele dönüp: _ulan sende iki gün aç susuz kalırsan sende ölürsün der
| |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Ptsi Haz. 11, 2007 7:22 pm | |
| ulan sende iki gün aç susuz kalırsan sende ölürsün der HehEHE Dursundakı Zekaya Baksana TeşekkurLer.. | |
|
| |
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Ptsi Haz. 11, 2007 10:53 pm | |
| hepinizin ellerine saglık hepsı guzeldı | |
|
| |
esraygtt İsteKaradeniz.tk
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 36 Nerden : Düzce Memleketim : TrAbZoN İlgi Alanlarım : Tİziano müzik kitap internet Kayıt tarihi : 18/06/07
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Salı Haz. 19, 2007 5:25 pm | |
| Baba YüreğiAli babasina sormus: - Baba ben nasil dünyaya geldim? - Gece annenle yatmaya gittigimizde yatagin çevresine seker koyduk. Sabah kalktigimizda sen gelmistin. Bu fikir Ali'nin ilgisini çekmis ve denemeye karar vermis. Yatarken yataginin çevresine seker koymus. Sabah bütün karinca, böcekler, vs yatagin çevresindeymis. Ali: - Ulan demis, simdi size elimin tersiyle bir korum. Ama baba yüregi iste!
| |
|
| |
cam_prens Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 34 Nerden : BURSA Memleketim : TRABZON Kayıt tarihi : 12/06/07
| |
| |
fatma_81 Sitenun GüLi
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? C.tesi Ağus. 11, 2007 11:23 pm | |
| | |
|
| |
cakal Biz Karadenizliyiz
| Konu: Geri: Sende güzel FIKRA var mı ? Cuma Ekim 19, 2007 10:17 pm | |
| bncede çok güseldi okudum gercektn çok begendim arkadaslar:D:D | |
|
| |
| Sende güzel FIKRA var mı ? | |
|