www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Derin Devlet

2 posters
YazarMesaj
SusKun!
Administrator
Administrator
SusKun!

Erkek
Memleketim : TRABZON
İlgi Alanlarım : ...

Derin Devlet Empty
MesajKonu: Derin Devlet   Derin Devlet Icon_minitimeC.tesi Nis. 14, 2007 10:25 am

Cüneyt ARCAYÜREK

"Derin devlet nedir? Derin devlet aslında kontrgerillanın başkalaşmasıdır. Her ülkede farklı adlarla anılan örgüt, NATO tarafından organize edilir. Faaliyetleri tüm ülkelerde Başbakan ve Cumhurbaşkanı düzeyinde izlenir. Elemanları,ağırlık olarak Panama ve Amerika'da eğitim görürler. 11 Eylül sonrasında NATO tarafından revizyondan geçirilmiş ve ellerindeki teknoloji iyileştirilmiştir. Şu an kendilerine ait özel hapishaneleri de vardır." Bu örgütler; sol siyasi güçlere karşı gizli bir savaş yürüttüler... Bir dizi terörist saldırı ve insan hakları ihlallerinde yer alıp, trenlerde ve pazar meydanlarında gerçekleştirilen bombalı katliamlardan (İtalya), rejim karşıtlarına sistematik işkence uygulamasına (Türkiye), sağ kanat askeri darbelerin desteklenmesinden (Yunanistan ve Türkiye) muhalif grupların paramparça edilmesine uzanan geniş bir saldırı yelpazesinde kullanıldılar...
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

Derin Devlet Empty
MesajKonu: Geri: Derin Devlet   Derin Devlet Icon_minitimePaz Nis. 22, 2007 7:13 pm

teşekkurler muhammet bu kıtabı arkadaslar tavsıye ettı ama hala almadım..
http://www.istekaradeniz.tk

Derin Devlet
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Trabzon'daki DevLet HastaneLeri..