SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: jeep Cuma Nis. 13, 2007 10:49 pm | |
| Temel, dere kenarinda oturuyormus. Oradan jeeple geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadigini sormus. Temel: - Derin degildir geçebilirsin demis. Adamda Temel'e güvenerek suya jeepiyle girmis. Jeep bir anda sulara gömülmüs. Kan ter içinde sudan çikan adam Temel'in yakasina yapismis: - Hani derin degildi ulan.
Temel : - Abi vallahi benim suçum yok,demin bir ördek geçiyordu su beline geliyordu. | |
|
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: jeep C.tesi Nis. 14, 2007 8:48 am | |
| :D:D:D:D: bol paylaşımlar yeni fıkralarınıda beklıyorum... | |
|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: jeep C.tesi Nis. 14, 2007 8:51 am | |
| muhammet Allah razı olsun ya dökdurmussun bende sana verdım sözumu yapdım..ama bu kadarla olmas herkesı yenı görevınde tatmın etmek ıçın daha çok çalısmalısın.. | |
|
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: jeep C.tesi Nis. 14, 2007 8:53 am | |
| gercekten guzel fıkralar paylaşmış saolsun gulmekten yerlere yatıyorum bazı fıkralarda :D:D:D:D:D | |
|
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: jeep Paz Nis. 22, 2007 10:56 pm | |
| daha neler göreceksinizde vakitim kısıtlı ondan | |
|