www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

pen yaptum daa

2 posters
YazarMesaj
SusKun!
Administrator
Administrator
SusKun!

Erkek
Memleketim : TRABZON
İlgi Alanlarım : ...

pen yaptum daa Empty
MesajKonu: pen yaptum daa   pen yaptum daa Icon_minitimeCuma Nis. 13, 2007 10:31 pm

Temel dolmusa binmis.Dolmusta 3 erkek bir de hamile bir bayan varmis.

Dolmus yoluna devam ederken hamile bayandan "tirrrrt" die bi ses gelmis.Bayanin bozulmasini istemeyen adamlardan birisi "afedersiniz çok yemisim mazur görün" diyerek centilmenlik yapmis. Temel olayi görmüs ve centilmenlik fikrini tutmus.

Bir süre sonra bir tirrrrt sesi daha gelmis. Tam temel daha evvel planladigi gibi centilmenlik yapmaya hazirlanirken,bu sefer diger adam atlamis ve o da "afedersiniz çok yemisim mazur görün" demis. Temel centilmenlik sirasini kaptirinca bir hayli üzülmüs ve centilmenlik yapmak için kadinin tirtlamasini beklemeye baslamis.. derken br tirrrrt sesi daha gelmis fakat temel tam söyleyecegi sirada dolmustaki 3. adam yapacagini yapmis ve "kusura bakmayin çok yemisim mazur görün" diyerek temelin sirasini kapmis.. Centilmenlik yapamayinca içinde kalan temel duragi geldigi için dolmustan indiginde mutlaka centilmenlik yapmaliyim diye düsünmüs ve dolmusun kapisindan içeri dönüp "Ha pu kadun pi taha osirursa pilun ki pen yaptum" demis.
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

pen yaptum daa Empty
MesajKonu: Geri: pen yaptum daa   pen yaptum daa Icon_minitimeC.tesi Nis. 14, 2007 9:02 am

teşekkurler köylümm paylasımlarının devamını beklıyorus..
Smile
http://www.istekaradeniz.tk

pen yaptum daa
1 sayfadaki 1 sayfası