www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Erkan Ocaklı..

4 posters
YazarMesaj
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

Erkan Ocaklı.. Empty
MesajKonu: Erkan Ocaklı..   Erkan Ocaklı.. Icon_minitimePerş. Nis. 05, 2007 8:21 pm

71-72 Yıllarında piyasaya çıktı pir çıktı.Karadeniz müziğinin gelmiş geçmiş enbüyük temsilcisidir.Erkan ocaklıdan sonra müzik piyasasına giren diğer sanatçılarımız hep onu örnek aldılar.ERKAN OCAKLI karadenizin sesi oldu,karadenizin folklorunu en iyi tanıtan oldu,yeni sanatçıların öncüsü örnek alınarak oldu.Değerli üstatların eserlerini maahllinden çıkararak ülke genelinde tanınmasını sağladı.Karadenizi müzik ile anlattı,herzaman ilk olmuş ve geriden gelenlere IŞIK oldu.Işık olmaya devam edecektir...
http://www.istekaradeniz.tk
yunus
Co-Admin
Co-Admin
yunus

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : internet-futbol

Erkan Ocaklı.. Empty
MesajKonu: Geri: Erkan Ocaklı..   Erkan Ocaklı.. Icon_minitimeSalı Mayıs 15, 2007 7:37 pm

Karadeniz müziğinin ayakta kalabilmesi için tek başına yıllarca mücadele verdi ve şimdi türemiş yüzlercesi onun sayesinde ekmek yiyor.ama emeğinin karşılığını almış değil
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

Erkan Ocaklı.. Empty
MesajKonu: Geri: Erkan Ocaklı..   Erkan Ocaklı.. Icon_minitimePtsi Haz. 18, 2007 10:02 pm

yunus demiş ki:
Karadeniz müziğinin ayakta kalabilmesi için tek başına yıllarca mücadele verdi ve şimdi türemiş yüzlercesi onun sayesinde ekmek yiyor.ama emeğinin karşılığını almış değil

HakLısın Kardesım TeşekkurLer...
http://www.istekaradeniz.tk
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
İlgi Alanlarım : Karadeniz

Erkan Ocaklı.. Empty
MesajKonu: Geri: Erkan Ocaklı..   Erkan Ocaklı.. Icon_minitimePtsi Haz. 18, 2007 10:17 pm

ERkan Ocaklı SAyesinde Günümüzde Ayakta Duran Ve Onu Tanımayan Sanatçı Demiyorum kişiler Var Ad Açıklamıyorum Ama Kimse Unutmasinki Erken Ocaklının Yaptıklarıyla Yetiniyorlar ERkan Ocaklı Büyüksün ....
https://karadeniz.yetkinforum.com
yunus
Co-Admin
Co-Admin
yunus

Erkek

Erkan Ocaklı.. Empty
MesajKonu: Geri: Erkan Ocaklı..   Erkan Ocaklı.. Icon_minitimeSalı Haz. 19, 2007 4:21 pm

Bunları bilmeyenmi var başlarında İsmail Türüt gelir Erkan Ocaklı,Adnan Yılmaz ve Sait Uçar'ın yanlarında çırakken yayla şenliklerine benide götürselerde bende türkü söylesem diye bakarken şimdi hiç birisini tanımıyor Tv programlarına bile çağırmıyor.
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
İlgi Alanlarım : Karadeniz

Erkan Ocaklı.. Empty
MesajKonu: Geri: Erkan Ocaklı..   Erkan Ocaklı.. Icon_minitimeSalı Haz. 19, 2007 9:04 pm

yunus demiş ki:
Bunları bilmeyenmi var başlarında İsmail Türüt gelir Erkan Ocaklı,Adnan Yılmaz ve Sait Uçar'ın yanlarında çırakken yayla şenliklerine benide götürselerde bende türkü söylesem diye bakarken şimdi hiç birisini tanımıyor Tv programlarına bile çağırmıyor.

Oh Be Yunus Demek İstediğim Buydu Teşekkürler
https://karadeniz.yetkinforum.com
turkish
Biz Karadenizliyiz
Biz Karadenizliyiz
turkish

Erkek
Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten
İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc,

Erkan Ocaklı.. Empty
MesajKonu: Geri: Erkan Ocaklı..   Erkan Ocaklı.. Icon_minitimePerş. Haz. 21, 2007 8:52 pm

bilgiler icin saolu usaklar
yunus
Co-Admin
Co-Admin
yunus

Erkek

Erkan Ocaklı.. Empty
MesajKonu: Geri: Erkan Ocaklı..   Erkan Ocaklı.. Icon_minitimeCuma Ağus. 31, 2007 10:58 am

Yaşayan efsanemiz;Allah uzun ömür versin

Erkan Ocaklı.. 3891

1949 yılında Trabzon’da doğdu. Aslen Artvin Arhavi’li. Çocukluğu Maçka’da geçti. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi mezunu. Kırka yakın albüm yaptı. Altı tane de filmde oynadı, yönetmenlik yaptı. Televizyon programları yaptı. İki kere evlendi, iki çocuğu var.

Erkan Ocaklı..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-