| Erkan Ocaklı.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Erkan Ocaklı.. Perş. Nis. 05, 2007 8:21 pm | |
| 71-72 Yıllarında piyasaya çıktı pir çıktı.Karadeniz müziğinin gelmiş geçmiş enbüyük temsilcisidir.Erkan ocaklıdan sonra müzik piyasasına giren diğer sanatçılarımız hep onu örnek aldılar.ERKAN OCAKLI karadenizin sesi oldu,karadenizin folklorunu en iyi tanıtan oldu,yeni sanatçıların öncüsü örnek alınarak oldu.Değerli üstatların eserlerini maahllinden çıkararak ülke genelinde tanınmasını sağladı.Karadenizi müzik ile anlattı,herzaman ilk olmuş ve geriden gelenlere IŞIK oldu.Işık olmaya devam edecektir... | |
|
| |
yunus Co-Admin
Mesaj Sayısı : 203 Yaş : 65 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : internet-futbol Kayıt tarihi : 02/05/07
| Konu: Geri: Erkan Ocaklı.. Salı Mayıs 15, 2007 7:37 pm | |
| Karadeniz müziğinin ayakta kalabilmesi için tek başına yıllarca mücadele verdi ve şimdi türemiş yüzlercesi onun sayesinde ekmek yiyor.ama emeğinin karşılığını almış değil | |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: Erkan Ocaklı.. Ptsi Haz. 18, 2007 10:02 pm | |
| - yunus demiş ki:
- Karadeniz müziğinin ayakta kalabilmesi için tek başına yıllarca mücadele verdi ve şimdi türemiş yüzlercesi onun sayesinde ekmek yiyor.ama emeğinin karşılığını almış değil
HakLısın Kardesım TeşekkurLer... | |
|
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: Erkan Ocaklı.. Ptsi Haz. 18, 2007 10:17 pm | |
| ERkan Ocaklı SAyesinde Günümüzde Ayakta Duran Ve Onu Tanımayan Sanatçı Demiyorum kişiler Var Ad Açıklamıyorum Ama Kimse Unutmasinki Erken Ocaklının Yaptıklarıyla Yetiniyorlar ERkan Ocaklı Büyüksün .... | |
|
| |
yunus Co-Admin
Mesaj Sayısı : 203 Yaş : 65 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : internet-futbol Kayıt tarihi : 02/05/07
| Konu: Geri: Erkan Ocaklı.. Salı Haz. 19, 2007 4:21 pm | |
| Bunları bilmeyenmi var başlarında İsmail Türüt gelir Erkan Ocaklı,Adnan Yılmaz ve Sait Uçar'ın yanlarında çırakken yayla şenliklerine benide götürselerde bende türkü söylesem diye bakarken şimdi hiç birisini tanımıyor Tv programlarına bile çağırmıyor. | |
|
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: Erkan Ocaklı.. Salı Haz. 19, 2007 9:04 pm | |
| - yunus demiş ki:
- Bunları bilmeyenmi var başlarında İsmail Türüt gelir Erkan Ocaklı,Adnan Yılmaz ve Sait Uçar'ın yanlarında çırakken yayla şenliklerine benide götürselerde bende türkü söylesem diye bakarken şimdi hiç birisini tanımıyor Tv programlarına bile çağırmıyor.
Oh Be Yunus Demek İstediğim Buydu Teşekkürler | |
|
| |
turkish Biz Karadenizliyiz
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 37 Nerden : YaLaN AsK AdAsInDaN Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc, Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Erkan Ocaklı.. Perş. Haz. 21, 2007 8:52 pm | |
| bilgiler icin saolu usaklar | |
|
| |
yunus Co-Admin
| Konu: Geri: Erkan Ocaklı.. Cuma Ağus. 31, 2007 10:58 am | |
| Yaşayan efsanemiz;Allah uzun ömür versin 1949 yılında Trabzon’da doğdu. Aslen Artvin Arhavi’li. Çocukluğu Maçka’da geçti. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi mezunu. Kırka yakın albüm yaptı. Altı tane de filmde oynadı, yönetmenlik yaptı. Televizyon programları yaptı. İki kere evlendi, iki çocuğu var.
| |
|
| |
| Erkan Ocaklı.. | |
|