www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

TEKNOLOJİ MERAKLILARI EKRAN BAŞINA

YazarMesaj
gurgula_0061
Co-Admin
Co-Admin
gurgula_0061

Erkek
Memleketim : TRaBZoN...
İlgi Alanlarım : FuTBoL, su ve kalorifer tesisatı yapMAK

TEKNOLOJİ MERAKLILARI EKRAN BAŞINA Empty
MesajKonu: TEKNOLOJİ MERAKLILARI EKRAN BAŞINA   TEKNOLOJİ MERAKLILARI EKRAN BAŞINA Icon_minitimePerş. Nis. 12, 2007 7:42 pm

DİJİTAL DÜNYA BAŞLIYOR....

Mavi Bilgisayar ve Kanal A; Dijital Dünyanın kapılarını birlikte aralıyor.

Yeni yılın 3. haftasında yayın hayatına başlayan "Dijital Dünya" programı Mavi Bilgisayar sponsorluğunda İlke Albayrak tarafından hazırlanıyor ve sunuluyor.

Mavi Bilgisayar'ın katkılarıyla hazırlanan ve teknoloji meraklılarının kısa süre içerisinde tutkusu haline gelen program içerisinde birbirinden farklı, eğlenceli ve bilgilendirici bölüme ulaşmak mümkün.

Bu bölümler arasında;

* Interaktif Yazı Tahtası İle Ürün Bulma
* Mavi Yıldızlı Ürünleri Toplama
* Top 10 Listesinde Haftanın En Çok Satılan Ürünleri
* Yeni Teknoloji ve Ürün Tanıtımı
* Teknohaber
* İş Teknolojileri (İşyerlerine Özel) gibi bölümler yer almakta.

Her hafta ünlü isimlerin katıldığı ve teknoloji hakkında eğlenceli sohbetlerin yapıldığı "Dijital Dünya" Programında; yeni teknolojileri ve güncel ürünleri detaylı bir şekilde tanıyabilir ve aynı zamanda sizlerde programda "Yarışmacı" olarak yer alırken sürpriz hediyelerden kazanabilirsiniz.Ulaşmak için dijitaldunya@kanala.com.tr.

Dijital Dünya her pazar 12:30'da.

if (benyaptim==1){
document.writeln('\n\n');
}
benyaptim=0;

Turkiye
http://www.kurtboard.com

TEKNOLOJİ MERAKLILARI EKRAN BAŞINA
1 sayfadaki 1 sayfası