www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ALtan Civelek.

2 posters
YazarMesaj
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

ALtan Civelek. Empty
MesajKonu: ALtan Civelek.   ALtan Civelek. Icon_minitimePerş. Nis. 05, 2007 8:19 pm

Arkadaslar bilmem duydunuzmu ama altan civelek diye bir karadenizli sanatci var,henüz kasedi cikmadi ama kara duman ve deniz gözlüm diye sarkilari baya ses yapti,internet sayfasida var,ben resim koymasini bilmiyorum,sadece sizlere tavsiye etmek istedim,yorum cok güzel gercekten,ve kendisi 1975 artvin/hopa dogumlu,bir KAZIM KOYUNCU severi,belki siz daha iyi anlatabilirsiniz,tesekkürler. ALtan Civelek. Gul
http://www.istekaradeniz.tk
barva
İsteKaradeniz.tk
İsteKaradeniz.tk
barva

Memleketim : yeşilin en koyu renginin olduğu yerden

ALtan Civelek. Empty
MesajKonu: Geri: ALtan Civelek.   ALtan Civelek. Icon_minitimePtsi Nis. 16, 2007 8:58 am

1975 yılında Artvin in Hopa ilçesine bağlı Kemalpaşa beldesinin Köprücü köyünde doğdum. İlkokul üçüncü sınıfa kadar aynı köyde okuduktan sonra babamın iş değişikli nedeniyle ortaokul ve liseyi Rize’nin Ardeşen ilçesinde bitirdim.

Babamın ve iki amcamın da müzisyen olmaları nedeniyle,müzikle çok küçük yaşlardan itibaren iç içe büyüdüm. Daha 10 yaşıma gelmeden evde bulunan beş çeşit müzik enstrümanıyla tanışmıştım.Ama ne yazık ki -belki de elektronik oluşunun verdiği çekiciliktendir- ben sadece orga merak sardım. Daha 13-14 yaşımdayken babam ve arkadaşlarının kurmuş olduğu orkestrada kendime yer bulmuştum. Gündüz okul, gece eğlence mekanlarında geçen bir kaç seneden sonra lise bitti(1993) ve biz yine babamın iş değişikliği nedeniyle Ankara ya göç ettik.

Yaklaşık 11 yıldan beri Ankara da, değişik eğlence mekanlarında sahneye çıkıyorum. Daha çok piyasa müziği yaptığımız için, her türlü müzik tarzını dinliyor ve her tarz dan şarkılar okuyorum. Karadenizli oluşum, doğa ve yayla kültürünü tatmış olmamdan dolayı da, yöresel besteler yapıyor, derliyor, düzenliyor ve yorumluyorum.

Amacım bu besteleri, özünü bozmadan okuyabilecek sanatçılara okutmak yada hepsini kendi yorumumla bir albümde toplamak ve sizlere ulaştırabilmek…

http://www.altancivelek.com/
http://www.forumx.somee.com

ALtan Civelek.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Altan Civelek - Kara Duman