www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU

2 posters
YazarMesaj
asitay
İsteKaradeniz.tk
İsteKaradeniz.tk
asitay

Memleketim : samsun
İlgi Alanlarım : muhasebe-spor

ADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU Empty
MesajKonu: ADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU   ADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU Icon_minitimePerş. Nis. 12, 2007 11:14 am

Şimdi iki insan düşünün bunlardan biri MÜSLÜMAN öteki kişi ise müslüman değil herhangi bir dinden belki de dinsiz..Bu iki insan hayatlarını birbirinden habersiz şekilde sürdürüyorlar..Müslüman olan kişi hayatı boyunca bir çok günah işlemişADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU Sarkazm ,öteki kişi ise sakin bir hayat sürmüş kimsenin yatan itini yerinden kaldırmamış,hatta çevresi tarafından sevilen sayılan bir insan iyilik sever bir insanADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU Smile ..Mutlak gerçek ölüm bu iki insanın kapısını çalıyor,ve kuranda ki islam inancına göre bu iki insan cehenneme gidiyor,biri müslüman olup da günahı sevabından fazla olduğu için,öteki zaten müslüman olmadığı için hiçbir şekilde hesaba katılmıyor sevabı-günahı..Bu iki insan yüksek sıcaklık ve basınçta fani hayatlarında yaptıklarında günahların acısını çekiyorADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU Boynubukuk..Gel zaman git zaman müslüman olan kardeşimiz kelime-i şahadet getirmeyi bildiği için cehennemden cennete yatay geçiş planları yapmaya başlıyorADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU Gosterge ..Öteki ise müslüman olmadığı için sonsuza kadar acı çekeceğinin farkında değilADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU Hong ..Ne günah işlediğini bilmeden sabah-akşam yüksek sıcaklığa maruz kalıyor..Gel zaman git zaman bu iki insan arkadaş oluyorlar..Eh nede olsa kader mahkümlarıADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU SmileMüslüman olan kardeşimiz tüm günahlarının acısını çektiğini ve artık kurtulduğunu Baş gardiyan pardon baş zebaniden öğreniyor..Cennete gitme vakti gelmiştir..Müslüman kardeşimiz cennetin yolunu tutar..Giderken de şöyle der müslüman olmayan arkadaşına sen de müslüman olaydın da benim gibi olaydınADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU Yaw

Evet arkadaşlar sizce bu adaletsizlik değil mi???

evet eğer böyle olursa adaletsizlik tabiiki.. eğer gerçekten cennet cehennem varsa(ki bi yaradan var ona inanıyorum) o zaman insanı insanlığıyla,kalbinin temizliğiyle,güzel davranışlarıyla,ne biliyim daha bisürü sıralanabilir...
Böyle insanlar Ceneti haketmeli diye düşünüyorum.

DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

ADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU Empty
MesajKonu: Geri: ADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU   ADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU Icon_minitimePerş. Nis. 12, 2007 11:27 am

engin kardesım teşekkurler..paylasımın için..
http://www.istekaradeniz.tk

ADALETSİZLİK DEĞİLMİ BU
1 sayfadaki 1 sayfası