DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: rizespor haberlerı buraya.. Perş. Nis. 12, 2007 10:15 am | |
| Rize’de hedef belli Kümede kalma savaşı veren Karadeniz ekibi, bitime 7 hafta kala geri sayıma geçti. Yeşil-Mavililer, sahasında oynayacakları Trabzon, Ankaragücü ve Konyaspor maçlarını kazanacaklarını iddia etti. 12.04.2007
‘3 maçı da kazanmalıyız’ Geçtiğimiz hafta Beşiktaş karşısında aldıkları yenilgi ile küme düşme potasına giren Çaykur Rize, yeni hedef belirledi. Yeşil-Mavililer’in futbol şube sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, sahalarında oynayacakları üç maçı da kazanacaklarını iddia etti. Hafta sonu konuk edecekleri Trabzonspor ile çok zorlu bir maç oynayacaklarını kaydeden Zehiroğlu, “Onlardan daha çok puana ihtiyacımız var. Rakibimizi yenerek, kümede kalma savaşında yara almak istemiyoruz” dedi.
‘Güç durumdayız’ Son haftalarda hiç beklemedikleri sonuçlar aldıklarını da kaydeden Zehiroğlu, “Bu da bizi kümede kalma mücadelesinde bir hayli güç durumda bıraktı. Düşme hattından kurtulmamız için acilen puanlara ihtiyacımız var. Sahamızda oynayacağımız maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Trabzon, Ankaragücü ve Konyaspor maçlarında 9 puanı hedefliyoruz. Trabzonspor maçını kaybetmemiz halinde neleri kaybedeceğimizi çok iyi biliyoruz” diye konuştu.
| |
|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: rizespor haberlerı buraya.. Perş. Nis. 12, 2007 10:18 am | |
| | |
|
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: rizespor haberlerı buraya.. Perş. Nis. 26, 2007 8:26 pm | |
| paylaşımın için tesekkürler rize spordan korkumuz yok o çıktıda sebatı kurtaramıyoz | |
|