DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Ordu ALtayı Vurdu. Perş. Nis. 12, 2007 10:01 am | |
| Ordu, Altay’ı vurdu 1-3 6 haftadır yenilmeyen Orduspor, Altay’ı deplasmanda 3 golle geçti. Mor-Beyazlılar, bu galibiyetle Play-Off potasına bir adım daha yaklaşırken, rakibine büyük darbe vurdu. 09.04.2007
STAT: Alsancak HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Hüseyin Fidan, Erdinç Sezertan ALTAY: Alioum 5 (Dk.51 Atilla 3), Erdi 5 (Dk.71 Erkan Martin 4), Hakan 5, Recep 5, Sancak 6, Yasin 4, Yakup 4, Merter 4, Emirhan 3 (Dk.31 Kenan 5), Aydın 4, Mehmet Şen 4 ORDUSPOR: Serkan 6, Müslüm 6, Gökhan Kolomoç 6, Hamza 5 (Dk.51 Gökhan Güney 5), Cumhur 6, İnanç 7, Selçuk 6, Aydın 7, Fatih 6, Mehmet Öncan 8, Şadi 9 (Dk.83 Şenol) GOLLER: Şadi (Dk.25, 62 ve 76) (Ordu), Aydın (Dk.65) (Altay) SARI KARTLAR: Yakup, Recep, Aydın (Altay), Selçuk, Şadi (Orduspor) Ulaş SAĞ/DHA
2. Lig A Kategorisi puan durumuTaraftardan protesto Türk Telekom Lig A’da özellikle ikinci yarının başlarında aldığı başarısız sonuçlarla ilk 6 hedefinden uzaklaşan, ancak son haftalarda yükselişe geçen Orduspor, dün de Altay’ı mağlup etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Mor-Beyazlı takım, 3 golle galibiyete ulaşırken, 37 puanla Play-Off potasına bir adım daha yaklaştı. Altay, ise bu yenilgiyle 40 puanda kalırken, 7 sıraya geriledi. Karadeniz temsilcisinde Şadi, attığı 3 golle yıldızlaşırken, Altay taraftarları sahaya sırtlarını dönerek takımlarını protesto etti.
Bir şut direkte kaldı DAKİKA 25: Mehmet Öncan, arka direğe ortaladı. Topu iyi takip eden Şadi, takımını öne geçirdi: 0-1. DAKİKA 36: Müslüm’ün ortasına Şadi kafayı vurdu, top direkten döndü. DAKİKA 62: Şadi, 25 metreden sert vurdu. Yerden seken top Atilla’yı geçip filelerle buluştu: 0-2. DAKİKA 65: Mehmet’in şutunda, kaleciden dönen topu Aydın ağlara yolladı: 1-2. DAKİKA 76: İnanç sağ kanattan ortaladı. Maçın yıldızı Şadi gelişine sert vurdu ve karşılaşmanın skorunu ilan etti: 1-3. | |
|
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Ordu ALtayı Vurdu. Perş. Nis. 26, 2007 8:46 pm | |
| paylaşımın için teşekkür ederim kardeşim | |
|