| istek | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: istek Çarş. Nis. 11, 2007 10:13 pm | |
| sitede haber blmunun yer almasını rica ederim çünkü günlük haber isteyen cok kişi var | |
|
| |
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: istek Çarş. Nis. 11, 2007 10:18 pm | |
| tamamda muhammet sıteye gırınce anasayfada haberler var her dakka değişiyor oradan ulasabılırsınız tekrar teşekuurler. | |
|
| |
EftelyA61 İsteKaradeniz.tk
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 38 Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : hayat Kayıt tarihi : 10/04/07
| Konu: Geri: istek Perş. Nis. 12, 2007 2:19 pm | |
| bence de haber olsun.. gün cel olaylarla ilgili ... siyasi, sosyal vb. maksat okumak değil. yorum yapıp fikir alış verişinde bulunmak ben de aynı şekilde haber topiki açılmasından yanayım.. sitemizin belli bir kaliteye erişmesi için bu gerekli... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| Konu: Geri: istek Perş. Nis. 12, 2007 4:15 pm | |
| - EftelyA61 demiş ki:
- bence de haber olsun.. gün cel olaylarla ilgili ... siyasi, sosyal vb. maksat okumak değil. yorum yapıp fikir alış verişinde bulunmak ben de aynı şekilde haber topiki açılmasından yanayım.. sitemizin belli bir kaliteye erişmesi için bu gerekli...
tamam abla değerlendirilmeye alınacakdır.. | |
|
| |
blackseastorm Administrator
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: istek Perş. Nis. 12, 2007 8:21 pm | |
| - EftelyA61 demiş ki:
- bence de haber olsun.. gün cel olaylarla ilgili ... siyasi, sosyal vb. maksat okumak değil. yorum yapıp fikir alış verişinde bulunmak ben de aynı şekilde haber topiki açılmasından yanayım.. sitemizin belli bir kaliteye erişmesi için bu gerekli...
Sitemizde Kesinlikle siyasi amaç Taşımamaktadır Güncel Haberler Bölümü açarım siyasi Konular Üzerinde Tartışma Olduğu andan İtibaren Hem Konuyu açanı Hemde Tartışmaya Katılanı Kesin Ve Kesin Banlarım ona göre | |
|
| |
| |
| |
zekeriya291 İsteKaradeniz.tk
| Konu: Geri: istek Perş. Nis. 12, 2007 9:35 pm | |
| evet arkadaşlar siyaset yapmak isteyen olursa baştan söleyelim başka kapıya | |
|
| |
CiCiKIZ Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 36 Nerden : TOZLU YOLLARDAN Memleketim : KARADENİZ İlgi Alanlarım : Karadenizim... Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: istek Cuma Nis. 13, 2007 9:59 pm | |
| zekeriya abim son noktayı koymuş bunun üstüne laf söylenemz. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 36 Nerden : İstanbul Memleketim : Trabzon İlgi Alanlarım : Karadeniz Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: istek C.tesi Nis. 14, 2007 8:33 pm | |
| - zekeriya291 demiş ki:
- evet arkadaşlar siyaset
yapmak isteyen olursa baştan söleyelim başka kapıya Gereken Söylenmiştir Sorun Yok | |
|
| |
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: istek Ptsi Nis. 16, 2007 10:37 pm | |
| ne siyaseti arkadaşlar biz yöremizdeki yerel haberleri sitede yaynlamak için istek yaptık | |
|
| |
| Konu: Geri: istek Salı Nis. 17, 2007 8:20 pm | |
| | |
|
| |
| istek | |
|