www.AkcaabatgencLik.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.AkcaabatgencLik.Net

www.AkcaabatgencLik.Net

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kazım Koyuncu'nun Hayatı.

4 posters
YazarMesaj
DeadNeverCry
Administrator
Administrator
DeadNeverCry

Erkek
Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari..
İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :)

Kazım Koyuncu'nun Hayatı. Empty
MesajKonu: Kazım Koyuncu'nun Hayatı.   Kazım Koyuncu'nun Hayatı. Icon_minitimePerş. Nis. 05, 2007 8:00 pm

Artvin'in Hopa ilçesine bağlı Pancol köyünde doğdu. Müziğe ortaokul birinci sınıfta mandolin çalarak başladı. Çocukluğu, "üstadım" dediği, "Kemençeci Yaşar" lakabı ile tanınan Yaşar Turna'nın yanında türkü dinleyerek geçti. İstanbul'a üniversite eğitimi için geldikten sonra müzikle yoğun olarak uğraşmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden siyasi nedenlerle ayrıldı. 20 yaşında iken, 1992'de Ali Elver le "Dinmeyen" adlı özgün müzik grubunu kurdu ve profesyonel müzik yapmaya başladı. Daha sonra Lazca müzik yapmak için bu gruptan ayrılsa da rock'tan kopamadı ve Laz etnik müziğini rock tabanlı yorumlamaya başladı.

1993’te Mehmedali Barış Beşli ile birlikte Zuğaşi Berepe (Lazca: Denizin Çocukları) adlı rock müzik grubunu kurdu. Lazca rock yapma iddiası ile yola çıkan ve 1995'te Va Mişkunan (Bilmiyoruz), 1998'de de İgzas (Gidiyor) adlı albümleri yaparak bu iddialarını da gerçekleştiren grup, sınırlı sayıda (yalnızca 130 adet) basılmış bir konser albümü çıkardıktan sonra 1999 yılında dağıldı.

Kazım Koyuncu, tek başına müziğe devam etti ve Salkım Söğüt adlı projelerin ikincisinde 3 şarkıyla yer aldı. 2001’de Viya adlı ilk solo albümünü çıkardı. Daha sonra Kanal D televizyonunda yayınlanan ve çok sevilen Gülbeyaz adlı dizinin hem müziklerini yaptı, hem de dizinin bazı bölümlerinde oyuncu olarak görev aldı ve bundan sonra yurt çapında tanınmaya başlandı. Daha sonra da Kemal Sahir Gürel ile birlikte Sultan Makamı adlı televizyon dizisinin müziklerini hazırladı.

Karadeniz müziğinin güçlü temsilcilerinden Fuat Saka, Volkan Konak ve Bayar Şahin ile birlikte düzenledikleri, büyük ilgi gören Hey Gidi Karadeniz konserler dizisinin de öncülüğünü yaptı. Nisan 2004'te çıkardığı ikinci solo albümü Hayde, sanatçının popülaritesini daha da arttırdı.

2004'ün sonlarında akciğer kanseri teşhisi konuldu ve tedavi görmeye başladı. 25 Haziran 2005'de, 33 yaşında, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
http://www.istekaradeniz.tk
ettka
Misafir

MesajKonu: Geri: Kazım Koyuncu'nun Hayatı.   Kazım Koyuncu'nun Hayatı. Icon_minitimePerş. Haz. 14, 2007 12:38 am

kazım koyuncu yu çok seviyodum be ya öldüğünde çok üzülmüştüm çok değerliydi Sad
turkish
Biz Karadenizliyiz
Biz Karadenizliyiz
turkish

Erkek
Memleketim : askın olmadıgı bır memleketten
İlgi Alanlarım : muhasebe,eta, web tasarımı,pc,

MesajKonu: Geri: Kazım Koyuncu'nun Hayatı.   Kazım Koyuncu'nun Hayatı. Icon_minitimePerş. Haz. 14, 2007 9:27 am

ulkemızın bole sanatcılara ıhtıyacı var ama tabıkıde eskıde kaldı.sımdıkılerede bız sanatcı dıyoruz. Very Happy:D
blackseastorm
Administrator
Administrator
blackseastorm

Erkek
Memleketim : Trabzon
İlgi Alanlarım : Karadeniz

MesajKonu: Geri: Kazım Koyuncu'nun Hayatı.   Kazım Koyuncu'nun Hayatı. Icon_minitimePerş. Haz. 14, 2007 12:45 pm

Biz Karadeniz ' in asi çocuğunu kaybetmedik . Biz Kazım ' ı , yani Karadeniz ' in hırçın çocuğunu notaların sonsuzluğuna uğurladık . Ve Köroğlu , Dadaloğlu , Aşık Veysel gibi kuşaktan kuşağa yaşayacak , yaşatacağız . Sen Bizimlesin Kazım....
Kazım Koyuncu'nun Hayatı. Imza7jv
https://karadeniz.yetkinforum.com
szymek61
İsteKaradeniz.tk
İsteKaradeniz.tk
szymek61

Erkek
Memleketim : MEsopliYA
İlgi Alanlarım : Trabzon(Spor)_KAZIM KOYUNCU

MesajKonu: Geri: Kazım Koyuncu'nun Hayatı.   Kazım Koyuncu'nun Hayatı. Icon_minitimeÇarş. Haz. 20, 2007 3:17 pm

5 gün sonra Onu sonsuzluğa uğurlayışımızın ikinci yılına gireceğiz ama bir günümüz onsuz geçmiyokii..Kazım Abim özlüyoruzz...hemde çokkkkk...

Kazım Koyuncu'nun Hayatı.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-