asitay İsteKaradeniz.tk
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 35 Nerden : bursa Memleketim : samsun İlgi Alanlarım : muhasebe-spor Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: geyik Salı Nis. 10, 2007 6:13 pm | |
| - SIk sIk ameliyat olun, içiniz açilir... - Bu tüp bebek hatali;hep gaz kaçiriyor... - Çiçekleri dalindan koparmayin! Kökünden sökün... - Önce insallah yenecegiz" Sonra: "Yenildik ama ezilmedik" (Milli Maç) - Seni bir yerden çikariyorum dedi kadin: Meger ebemmis .. - Kizda bir fizik var abi!, Einstein yaninda halt etmis... - Sana bir killik yapayim, killarini koyarsin - Kim vurduya gittim, birazdan gelicem... - Korkunun ecele faydasi yoktur,sadece iç çamasirlari kirletir... - Insanlarin seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onlari ez... - Aile kabristanidir. Damsiz girilmez... - Büyük jetona para verme, Küçükten al büyüt... - Istikbal göklerdeydi, ozondaki delikten düstü... - Bilmemek ayip degil, Yeter ki çaktirma... - Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yasiyorum... - Karanlikta mehtapta oturmak iyidir, Ama Mehtapla karanlikta oturmak daha iyi....... - Ne kadar küçük olursa olsun isinle ilgilen; hayattaki dayanagin odur. - Oldugun gibi görün sevmedigin zaman sever gibi yapma. - Aska burun kivirma sakin; o çöl ortasinda çimenli bir yerdir. - Bunu yazan sinus, Okuyana kosinus... - Sigara içme torununu gor, Sigara iç dedeni gör... - Kizlar bugünlerde hosuma gitmiyor,Hosum neresi acaba?... - ! burada nefes almayin, Daha ucuz bir yer biliyorum... - Adam o kadar fakirmis ki, viraji bile alamamis... - Hayat ineklerin otladigi bir mera gibidir:Devamli bir boktan digerine basarsin. - Asansör bozuk. En yakin Asansör karsi binadadir... - Ne kadar sallarsan salla, Dört yanlis bir dogruyu götürür... - Where is the HAREKET, There is the BEREKET... - Dereceye girmek için çok çalisti, Ama hasta oldu derece ona girdi... - Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapin. çok zevkli oluyor... - Karimla tek ortak yanimiz, Ayni günde evlenmis olmamiz... - Kizini dövmeyen, torununu erken sever... - Mutlu esekler gibi siritma... - Hakan yarinki maçta forma giymeyecek,çiplak oynayacak. - Hey Moruk, dun aksam otobüs duraginda ne bekliyordun? - Yapacaginiz her geyik muhabbeti, Size zaman kaybi olarak dönecektir... - Bizim ülkemizde kadin erkek esitligi halinde Penaltilara gidilir... - Sigara kanser yapiyor hayat ise verem .. - Tuvaletten sonra sifon çekme! Insanliga yaptigin katkiyi herkes görsün... - Bitkisel hayata girdim, Maksat yesillik olsun... - Yarin yapabilecegin bir seyi, Asla bugünden yapma... - Zamani gelmis bir hatadan daha kaçinilmaz ne olabilir ? - Ne yaparsan yap, yapmadigin seyler yaptiklarindan daha önemlidir. - Hayat yalniz geriye dogru anlasilabilir, ve yalnizca ileriye dogru yasanabilir. - Eger bir sayfada iki yazi varsa, alttakini oku - Hayatta en büyük talihsizlik, bir seyin iki kere acemisi olmaktir. - Kendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer. - Bu günün emekten tasarruf saglayan en büyük icadi yarindir. - Senin zayiflaman için daha 40 firin ekmek yemen lazim. - Kafani çevirip durma, aklindan geçenleri okuyamiyorum. - Ajda Pekkan yüzünü gerdirmeye devam ediyor... yüzündeki ben eskiden ayagindaymis. - Jogging yap, saglikli öl - Ask öyle ciddi bir hastaliktir ki iki kisiyi birden yataga düsürür... - Eger turist sezonundaysak neden onlari avlayamiyoruz? - Çözümün bir parçasi degilsen, sorunun bir parçasisindir. - Dikkatli sür, insanin yedek parçasi yoktur. - Silahlar insanlari öldürmezler, sadece öldürmeyi kolaylastirirlar. - Ne kadar dönersen dön, kiçin arkanda kalir. - Bülbülü altin kafese koymuslar. Yine de 24 ayar altin demis. - Ben ettim sen etme ! - Birak tuvalet temiz kalsin - Kimine göre dinlendirici bir müzik, kimine göre gürültü (sifon sesi) - Kabizlik Zaman Çalar , Ishal ise Bekletmez... - Zavalli Îstanbullular Sular Geldi Saniyor. - Feminist bir erkek oturarak iser... - Ne zaman Tuvalete Girsem ,Giderek hafifledigimi hissediyorum - Bunca Îçine Ettigimiz Dünyanin Niçin Sifonu Yok | |
|
fatma_81 Sitenun GüLi
Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 32 Nerden : düzce Memleketim : trabzon Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Geri: geyik Çarş. Haz. 13, 2007 9:31 pm | |
| | |
|
ettka Misafir
| Konu: Geri: geyik Çarş. Haz. 13, 2007 10:11 pm | |
| |
|