gurgula_0061 Co-Admin
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 34 Nerden : TRaBZoN... Memleketim : TRaBZoN... İlgi Alanlarım : FuTBoL, su ve kalorifer tesisatı yapMAK Kayıt tarihi : 09/04/07
| Konu: Cep Telefonu Geyikleri Ptsi Nis. 09, 2007 7:47 pm | |
| 1- Pire itte, cep telefonu yigitte bulunur. 2- Yigidin cep telefonu meydandadir. 3- Alismadik cepte telefon durmaz. 3- Anadan gecilir, cep telefonundan gecilmez. 4- Ey cep telefonlu Turk Gencligi... 5- Arsizin yuzune tukurmusler,"Kapsama alani disindayim"demis. 6- Insani dert, cep telefonunu kart oldurur. 7- Bir cep telefonlu Turk dunyaya bedeldir. 8- At olur meydan kalir, yigit olur cep telefonu kalir. 9- Bosbogazi cehenneme atmislar,"cep telefonum nerede?"demis. 10- Cingeneye beylik vermisler, once cep telefonu almis. 11- Cep telefonlu coban, yoksul beyden yegdir. . 12- Denize dusen cep telefonuna sarilir. 13- Dilenciye cep telefonu vermisler, kartini begenmemis. 14- El elin esegini cep telefonuyla arar. 15-Erkegin kalbine giden yol cep telefonundan gecer. 16- Haydan gelen cep telefonu faturasina gider. . 17-Ben sporcunun zeki, cevik, cep telefonlu ve ahlaklisini severim. 18- Ayrani yok icmeye, cep telefonu ile gider ... . 19- Gormemisin cep telefonu olmus, tutmus antenini koparmis | |
|
DeadNeverCry Administrator
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 36 Nerden : BuRsA Memleketim : Trabzon--Akçaabat--Satari.. İlgi Alanlarım : Fotomobil..trabzon ve spor.. :) Kayıt tarihi : 28/03/07
| |
ettka Misafir
| Konu: Geri: Cep Telefonu Geyikleri Perş. Mayıs 31, 2007 4:00 pm | |
| |
|
SusKun! Administrator
Mesaj Sayısı : 564 Yaş : 34 Nerden : AKÇAABAT SATARİ Memleketim : TRABZON İlgi Alanlarım : ... Kayıt tarihi : 07/04/07
| Konu: Geri: Cep Telefonu Geyikleri Perş. Mayıs 31, 2007 6:10 pm | |
| | |
|